267
O Δημήτρης Κουτσούμπας σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή | INTIMENEWS

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2023, 09:23
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/08/2023, 11:30
O Δημήτρης Κουτσούμπας σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή
|INTIMENEWS

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2023, 09:23
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/08/2023, 11:30

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» διεκομίστηκε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης το Open. Την είδηση επιβεβαίωσαν και από τον Περισσό, παραπέμποντας σε σχετική ανακοίνωση αργότερα μέσα στη μέρα.

Στις 8 του περασμένου Ιουλίου, κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή, ο κ. Κουτσούμπας είχε αναγκαστεί να διακόψει την ομιλία του λόγω οξύ πόνου στη μέση. Ο 68χρονος ηγέτης του ΚΚΕ, πάντως, εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα, ενώ στις 23 Αυγούστου είχε περιοδεύσει στον Εβρο στις πυρόπληκτες περιοχές.

Σύμφωνα με  όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Κουτσούμπας ταλαιπωρείται εδώ και ημέρες από μια λοίμωξη του ανεπνευστικού και γι’ αυτό δεν επρόκειτο να δώσει το παρών στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές.

Ο κ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε την παθολογική κλινική προληπτικά για εξετάσεις. Αργότερα αναχώρησε για το σπίτι του και σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Υστερα απο συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος ενημερώθηκε για την απουσία του κ. Κουτσουμπα, γνωστοποιήθηκε πως το ΚΚΕ θα εκπροσωπηθεί στη συζήτηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Θανάση Παφίλη.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ ήταν η ακόλουθη:

«Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας λόγω ασθενείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες (λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος) δεν θα συμμετέχει στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις πυρκαγιές. Μετά από τη σχετική ενημέρωση και επικοινωνία με το Προεδρείο της Βουλής, το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει στη συγκεκριμένη συζήτηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θανάσης Παφίλης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...