231
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε παλαιότερη σύσκεψη στο πρωθυπουργικό μέγαρο | INTIMENEWS

Eκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Χρυσοχοΐδη για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 08:44
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε παλαιότερη σύσκεψη στο πρωθυπουργικό μέγαρο
|INTIMENEWS

Eκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Χρυσοχοΐδη για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2021, 08:44

Ως πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση και ως εκ τούτου και για τις διωκτικές αρχές περιγράφεται πλέον η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του.

Αυτό είναι και το μήνυμα της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε για τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από την οικία του στον Άλιμο από δύο εκτελεστές —χτυπήθηκε από έξι σφαίρες, ενώ οι Αρχές περισυνέλεξαν συνολικά 12 κάλυκες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Star, όλα τα σενάρια εξετάζονται ωστόσο στην ΕΛ.ΑΣ δίνουν μεγαλύτερο βάρος σε αυτός ενός συμβολαίου θανάτου. Κάποιος δηλαδή να έδωσε την εντολή να εκτελεστεί ο δημοσιογράφος, ο οποίος επί χρόνια ασχολούταν με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Αξιωματικοί της αστυνομίας παρατηρούν πως από άποψη επιχειρησιακή ήταν ένα «εύκολο χτύπημα» και αυτό γιατί ο δημοσιογράφος δεν είχε φρουρά και δεν κουβαλούσε ποτέ όπλο.

Οι δράστες ήθελαν να κάνουν «θόρυβο» με τη δολοφονία, αλλά παράλληλα πολύ ήσυχοι κατά την εκτέλεσή της, αφού χρησιμοποίησαν όπλο με σιγαστήρα.

Επίσης, χρησιμοποίησαν ένα απλό μηχανάκι πόλης, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί, αφού κυκλοφορούν χιλιάδες τέτοια στην Αθήνα.

Είναι δε ξεκάθαρο πως δεν ήθελαν να τον τρομοκρατήσουν, αλλά να τον σκοτώσουν. Ο τρόπος που τον πλησίασαν, δηλαδή ότι έφτασαν πολύ κοντά, καθώς και το γεγονός ότι τον πυροβόλησαν πάρα πολλές φορές, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες τον ήθελαν νεκρό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...