471
Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε φωτογραφία από το δικό της πρόγραμμα στο περιθώριο της παρουσίας του Πρωθυπουργού στο Κάιρο, τον Οκτώβριο του 2019, στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξώδικο από τη Μαρέβα Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2021, 13:16
Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε φωτογραφία από το δικό της πρόγραμμα στο περιθώριο της παρουσίας του Πρωθυπουργού στο Κάιρο, τον Οκτώβριο του 2019, στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξώδικο από τη Μαρέβα Μητσοτάκη στον Κώστα Βαξεβάνη

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2021, 13:16

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη, χωρίς κάποια θεσμική ιδιότητα, πήγε βόλτα στην Αίγυπτο. Εσύ κάτσε καραντίνα. Ούτε τα προσχήματα. Νοιώθουν Λουδοβίκοι και Αντουαννέτες και το δείχνουν».

Εκμεταλλευόμενος τη δυσαρέσκεια – κόπωση του κόσμου από τα παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας, ο εκδότης της «Documento», Κώστας Βαξεβάνης, χρησιμοποίησε για μία ακόμη φορά το Twitter και την τακτική της δυσφήμησης μέσω fake news, για να χτυπήσει έναν από από τους «προσφιλείς» στόχους του, τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Οπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η «αποκάλυψη» Βαξεβάνη έκανε τον γύρο του Διαδικτύου από τα πάντα πρόθυμα και αχόρταγα trolls της Κουμουνδούρου, που έσπευσαν να διαδώσουν τη συνταρακτική «είδηση».

Με τη διαφορά ότι η παρουσιαζόμενη από τον εκδότη «βόλτα στην Αίγυπτο» της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν χοντροκομμένα χαλκευμένη, προκαλώντας, όπως ήταν επόμενο, την έντονη αντίδραση του Μαξίμου.

Και αυτό διότι ο Κώστας Βαξεβάνης και οι συν αυτώ απέκρυψαν επιμελώς ότι η υποτιθέμενη προκλητική επίσκεψη στην Αίγυπτο –εν μέσω μάλιστα καραντίνας– είχε γίνει… μόλις 16 μήνες πριν! Και για να το κάνουν και πιο αληθοφανές, έφθασαν στο σημείο να αλλάξουν μέχρι και την ημερομηνία στο δημοσίευμα με το οποίο «τεκμηρίωναν» τη βαρύγδουπη αποκάλυψή τους.

Οπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο, απαιτώντας από τον Κώστα Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, θα ακολουθήσει η κατάθεση αγωγής.

Απάντηση Μαρέβας Μητσοτάκη

Η εμμονή είναι κακός σύμβουλος. Θα περίμενε κανείς κάποια διασταύρωση των πληροφοριών, ή έστω μια βασική έρευνα, ανέφερε στην απάντησή της η σύζυγος του Πρωθυπουργού για να συμπληρώσει για τον Κώστα Βαξεβάνη:

«Η αξιοπρεπής στάση είναι η συγγνώμη και η ανάκληση από τον δημοσιογράφο που έσπευσε να διαδώσει ψευδείς ειδήσεις».

Στην ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού διευκρινίζεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα, που «έβγαλε» στο Τwitter ο εκδότης ως «φρέσκια αποκάλυψη», αφορά επίσκεψη της κυρίας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019, συνοδεύοντας τον σύζυγό της στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία!

Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής.

Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...