272
| SOOC

Εξιτήριο έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς – Τι αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 13:42
|SOOC

Εξιτήριο έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς – Τι αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2021, 13:42

Δύο 24ωρα μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη –μεσημέρι Δευτέρας, όταν είχαν ξεσπάσει οι μεγάλες πυρκαγιές σε Κερατέα και Βίλια στην Αττική– ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έλαβε εξιτήριο στις 13:30 την Τετάρτη.

Ο κ. Χαρδαλιάς διακομίστηκε στο «Αγία Ολγα» και υπεβλήθη σε αγγειολαστική (με δύο στεντ). Υστερα από δύο ημέρες παρακολούθησης στη ΜΑΦ, η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, ενώ φυσιολογικός ήταν ο εργαστηριακος έλεγχος και έτσι έλαβε εξιτήριο με τη σύσταση για ολιγοήμερη παραμονή κατ’ οίκον.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ήταν η ακόλουθη:

Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ’ οίκον.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, 52 ετών, είχε υποστεί και στο παρελθόν έμφραγμα.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν για τον ίδιο γεμάτες ένταση και πίεση λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, ο εφιάλτης των οποίων επέστρεψε τη Δευτέρα στην Αττική με τις πυρκαγιές στην Κερατέα και στα Βίλια.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπέστη το επεισόδιο την ώρα που συντόνιζε την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κερατέα. «Δεν αισθάνομαι καλά», φέρεται να είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του, ενώ βρισκόταν στο Συντονιστικό για τη μεγάλη φωτιά. Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα», στο οποίο ο κ. Χαρδαλιάς είχε πάει και πριν από τρία χρόνια, όταν αντιμετώπισε και πάλι ισχαιμικό επεισόδιο, και γνώριζαν το ιστορικό του.

Την ευθύνη του συντονισμού των επιχειρήσεων ανέλαβε άμεσα ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...