148
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε παλαιότερη φωτογραφία του στο βήμα της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕnews

Εξιτήριο για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο – νικητής στη δίμηνη μάχη με τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2021, 15:20
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε παλαιότερη φωτογραφία του στο βήμα της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕnews

Εξιτήριο για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο – νικητής στη δίμηνη μάχη με τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2021, 15:20

Επειτα από 48 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, βγήκε νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Επόμενο στάδιο της αποκατάστασης της υγείας του κ. Γρηγοράκου, η θεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της πολυήμερης νοσηλείας του στην Εντατική.

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο “Σωτηρία”, για την άριστη περίθαλψη τους δύο μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω», δήλωσε  στο OPEN TV ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Οι άνθρωποι αυτοί -υπογράμμισε- είναι ηρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτησεις αυτές. Εχοντας πίστη στο Θεό μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά!»

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...