210
Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ | irafina.gr

Μακελειό με έξι νεκρούς στη Λούτσα: Ραντεβού θανάτου ή ενέδρα εξόντωσης, η εκτίμηση των Αρχών

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2023, 19:24
Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
|irafina.gr

Μακελειό με έξι νεκρούς στη Λούτσα: Ραντεβού θανάτου ή ενέδρα εξόντωσης, η εκτίμηση των Αρχών

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2023, 19:24

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως, στη Λούτσα. Από τα πυρά, που προέρχονταν από 9άρι πιστόλι, έπεσαν νεκροί έξι άνθρωποι.

Οι αρχικές εκδοχές των Αρχών για το μακελειό κάνουν λόγο για «ραντεβού θανάτου ή στημένη ενέδρα εξόντωσης», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη για την «Καθημερινή».

Κατά την ίδια πηγή, ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν εναντίον οχήματος με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας –πέντε άνθρωποι βρίσκονταν εντός του οχήματος και ένας εκτός.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, ήταν ριπές πολλές και γρήγορες, ήρθα στο σημείο» κατέθεσε περίοικος, για να προσθέσει ότι το αιματηρό περιστατικό κράτησε «για ώρα».

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν επί τόπου εντόπισαν κάλυκες από 9αρια πιστόλια, ενώ αναζητούσαν μία μηχανή και ένα ΙΧ.

Πληροφορίες ανέφεραν, δε, ότι ήδη ζητήθηκε η συνεργασία των γερμανικών Αρχών μέσω της Interpol, καθώς το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα θύματα είχε γερμανικές πινακίδες και οι ελληνικές Αρχές ζητούν να διευκρινιστεί η προέλευση του ΙΧ.

Η αρχική κλήση στο κέντρο του ΕΚΑΒ έγινε στις 18:31, η άφιξη στο σημείο στις 18:41, με μία μηχανή και μία κινητή ιατρική μονάδα.

Οι νεκροί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αλβανικής καταγωγής.

Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Φωτογραφίες: irafina.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...