169
Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες | newsit.gr

Εξάρχεια: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο έξω από κτίριο ΜΚΟ

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2024, 23:25
Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες
|newsit.gr

Εξάρχεια: Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο έξω από κτίριο ΜΚΟ

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2024, 23:25

Σε εξέλιξη βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση μιας ανατριχιαστικής υπόθεσης που αφορά νεκρό έμβρυο, το οποίο εντοπίστηκε σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας υπάλληλος σε εταιρεία αποφράξεων, κατά τη διάρκεια εργασιών στο σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου στην οδό Σόλωνος, όπου στεγάζονται τα γραφεία ιατρικής εθελοντικής οργάνωσης, εντόπισε ένα νεκρό έμβρυο.

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν τη σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες.

  • Οι Γιατροί του Κόσμου διευκρίνισαν «ότι εκ παραδρομής αναφέρονται στο θλιβερό περιστατικό με το νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια». Ωστόσο, «οι υπηρεσίες των Γιατρών του Κόσμου στεγάζονται στο Ανοικτό Πολυϊατρείο που βρίσκεται στη διεύθυνση Σαπφούς 12, στην Αθήνα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...