290
|

Εξαλλος ο Πριγκόζιν μπροστά στα πτώματα των ανδρών της Wagner: Φεύγουμε από την Μπαχμούτ στις 10 Μαΐου

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2023, 11:55

Εξαλλος ο Πριγκόζιν μπροστά στα πτώματα των ανδρών της Wagner: Φεύγουμε από την Μπαχμούτ στις 10 Μαΐου

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2023, 11:55

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της Μόσχας, του υπουργού Αμυνας του Πούτιν, Σεργκέι Σοιγκού, και του διοικητή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, Βαλέρι Γκερασίμοφ, ο επικεφαλής της μισθοφορικής ομάδας Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ανακοίνωσε με φόντο του νεκρούς από τα ουκρανικά πυρά άνδρες του, την αποχώρηση όλων των δυνάμεων της Wagner από την αιματοκυλισμένη Μπαχμούτ στις 10 Μαΐου, λόγω έλλειψης πυρομαχικών!

Ουρλιάζοντας, με βρισιές και κατάρες κατά των υπευθύνων για τις βαριές απώλειες που μετρά η Wagner στο μέτωπο της Μπαχμούτ, και χωρίς να διστάσει να κατονομάσει τον Σεργκέι Σοϊγκού και τον Βαλέρι Γκερασίμοφ, ο Πριγκόζιν ρωτάει οργισμένος πού είναι τα πυρομαχικά που του είχαν υποσχεθεί.

«Σοϊγκού, Γερασίμοφ! Πού είναι τα γαμ…να πυρομαχικά;» φωνάζει έξαλλος και καλεί τον χειριστή της κάμερας που καταγράφει το ξέσπασμά του, να «ζουμάρει» στους νεκρούς πίσω του, έτσι ώστε να αντιληφθούν οι αρμόδιοι στη Μόσχα το μέγεθος της εγκληματικής αδιαφορίας – ανικανότητάς τους.

«Δείτε τους», ωρύεται δείχνοντας τα πτώματα πίσω του, «ήταν πατεράδες κάποιων ή γιοι κάποιων» και στον αντίποδα μιλά για «μπάσταρδους», βολεμένους σε ακριβά κλαμπ και γραφεία με έπιπλα από κόκκινο ξύλο…

«Αυτοί είναι οι άνδρες της Βάγκνερ που σκοτώθηκαν σήμερα. Το αίμα τους είναι ακόμα ζεστό! Τράβηξέ τους όλους», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο επικεφαλής των μισθοφόρων της παραστρατιωτικής οργάνωσης, τη θέση των οποίων –όπως λέει– στην Μπαχμούτ θα πάρουν την άλλη εβδομάδα οι δυνάμεις των ρωσικών τακτικών ενόπλων δυνάμεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...