159
Το σπίτι στην οδό Μιχαήλ Ψελλού όπου έγινε η επιχείρηση της Αστυνομίας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εκκενώθηκε κατάληψη με παράνομους μετανάστες στα Εξάρχεια

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2022, 14:32
Το σπίτι στην οδό Μιχαήλ Ψελλού όπου έγινε η επιχείρηση της Αστυνομίας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εκκενώθηκε κατάληψη με παράνομους μετανάστες στα Εξάρχεια

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2022, 14:32

Στην εκκένωση κατάληψης κτιρίου στην περιοχή των Εξαρχείων προχώρησε την Παρασκευή η ΕΛ.ΑΣ. Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν οκτώ αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και ένας που φέρεται να είναι ο δράστης απόπειρας βιασμού προ ημερών στην ίδια περιοχή.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media. Ο υπουργός έκανε λόγο για κατάληψη κτιρίου από παράνομους μετανάστες.

O ίδιος μάλιστα σχολίασε:

«Πουθενά στην Αττική, πουθενά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άβατα. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των πολιτών και συνεχίζουμε αποφασιστικά τις προσπάθειες για την ασφάλεια τους».

Σύμφωνα πάντως με το kathimerini.gr, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί οκτώ αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία και πρόκειται για τρεις από την Αίγυπτο, δύο από την Παλαιστίνη, έναν από την Τυνησία, έναν από τη Συρία και έναν από το Ιράκ. Ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας βιασμού κατά δημοσιογράφου συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη. Ο Μαροκινός κρυβόταν στο στο συγκεκριμένο σπίτι αλλά συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...