200
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αλκη, Αλέξης Κούγιας, ενώ επιδεικνύει τη φωτογραφία απο την ανάρτηση Σαββίδη στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης | INTIMEnews

Eισαγγελική παρέμβαση και προκαταρκτική για υποκίνηση οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2022, 15:31
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αλκη, Αλέξης Κούγιας, ενώ επιδεικνύει τη φωτογραφία απο την ανάρτηση Σαββίδη στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης
|INTIMEnews

Eισαγγελική παρέμβαση και προκαταρκτική για υποκίνηση οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2022, 15:31

Την αντίδραση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν όσα είπε –και έδειξε στους εκπροσώπους του Τύπου– στις δηλώσεις του έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης, ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονηθέντος Αλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας.

«Εχω εντολή να φτάσει αυτή η υπόθεση όσο πιο ψηλά μπορεί», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας και επιδεικνύοντας φωτογραφία (δείτε τη κάτω) με ένα καρφωμένο μαχαίρι, την οποία, όπως είπε, είχε αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης (γιος του «αφεντικού» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη) ύστερα από νίκη του Αρη σε βάρος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, συμπλήρωσε:

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Αρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου.

Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί πότε αναρτήθηκε και από ποιον η επίμαχη φωτογραφία, με το καρφωμένο μαχαίρι σε ξύλινη επιφάνεια, που φέρεται ότι ανάρτησε ο Γιώργος Σαββίδης.

Η έρευνα αναμένεται να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...