141
Η στιγμή που ο βουλευτής Ηρακλείου απλώνει το χέρι του και χτυπά τον υπάλληλο όπως έχει καταγραφεί στο σχετικό βίντεο | Χ

Εισαγγελέας για τη χειροδικία Αυγενάκη κατά του υπαλλήλου στο αεροδρόμιο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2024, 15:08
Η στιγμή που ο βουλευτής Ηρακλείου απλώνει το χέρι του και χτυπά τον υπάλληλο όπως έχει καταγραφεί στο σχετικό βίντεο

Εισαγγελέας για τη χειροδικία Αυγενάκη κατά του υπαλλήλου στο αεροδρόμιο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2024, 15:08

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η καταγγελία της Ομοσπονδίας Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες (ΟΣΕΥΠΕ – ολοκληρη εδώ)  στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών«Ελευθέριος Βενιζέλος» για το επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου των υπηρεσιών εδάφους από τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για όσα καταγγέλεται ότι έγιναν στο αεροδρόμιο, για τα οποία μάλιστα υποβλήθηκε αναφορά και από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πρώην υπουργός φέρεται να χειροδίκησε κατά υπαλλήλου, θέλοντας να επιβιβαστεί σε πτήση, παρότι είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία επιβίβασης.

Στη δήλωση-δημόσια συγγνώμη του, ο κ. Αυγενάκης αρνείται ότι άσκησε βία και μιλά για λεκτικό επεισόδιο και μόνο.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...