298
O Ντάνιελ Κρεγκ γλίτωσε από (μη) «ελεγχόμενη έκρηξη» στα βρετανικά Pinewood στούντιο | Facebook/CreativeProtagon

Είναι τελικά καταραμένη η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ;

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2019, 13:49
O Ντάνιελ Κρεγκ γλίτωσε από (μη) «ελεγχόμενη έκρηξη» στα βρετανικά Pinewood στούντιο
|Facebook/CreativeProtagon

Είναι τελικά καταραμένη η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ;

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2019, 13:49

Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά στα γυρίσματα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, με αποτέλεσμα πλέον πολλοί να την αποκαλούν καταραμένη! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σε πρώτη φάση παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ και αντικαταστήθηκε από τον Κάρι Φουκουνάγκα.

Ο Κάρι Φουκουνάγκα αντικατέστησε τον Ντάνι Μπόιλ (REUTERS/Eric Gaillard)

Στη συνέχεια άρχισαν να προστίθενται διάφοροι σεναριογράφοι στην ίδια υπάρχουσα ομάδα, προκαλώντας την απόλυτη σύγχυση.

Επειτα, ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον μυθικό πράκτορα 007, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση.

Ο τραυματίας Ντάνιελ Κρεγκ για καλή του τύχη δεν βρισκόταν στο σετ κατά τη διάρκεια της έκρηξης ( REUTERS/Gilbert Bellamy/File Photo)

Σε όλα αυτά λοιπόν τα δεινά έρχεται να προστεθεί και μια έκρηξη που σημειώθηκε στο σετ των γυρισμάτων της ταινίας η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας οπερατέρ και να καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό το σκηνικό.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ που δεν βρισκόταν στο στούντιο λόγω του τραυματισμού του, επισκέφθηκε το σκηνικό και αναρωτήθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Δεν πιστεύω να ανατιναχθεί πάνω μου;» (Ας μην ξεχνάμε ότι ο μυστικός πράκτορας είναι απλώς ένας ατρόμητος ρόλος…)

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο σκηνικό επικράτησε χάος μετά την έκρηξη, με τους παρευρισκόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter για το franchise 007 επιβεβαίωσε το ατύχημα: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ελεγχόμενης έκρηξης στο σετ της ταινίας Bond 25 στα Pinewood Studios, προκλήθηκαν σημαντικές  ζημιές. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο σετ, αλλά ένα μέλος της ομάδας που βρισκόταν έξω από το στούντιο τραυματίστηκε ελαφρώς». 

Με τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει μέχρι νεοτέρας και τις ατυχίες να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε (και εάν) θα ολοκληρωθεί αυτή η ταινία-Γολγοθάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...