318
Ενα από τα επίμαχα πλάνα που σκανδάλισαν τους γείτονες | ΥοuΤubeΤRT

Είδαν γυναικείο στήθος στην τουρκική τηλεόραση και σκανδαλίστηκαν – Δημόσια απολογία TRT!

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2024, 12:42
Ενα από τα επίμαχα πλάνα που σκανδάλισαν τους γείτονες
|ΥοuΤubeΤRT

Είδαν γυναικείο στήθος στην τουρκική τηλεόραση και σκανδαλίστηκαν – Δημόσια απολογία TRT!

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2024, 12:42

Οι Τουρκάλες της εθνικής ομάδας βόλεϊ της γείτονος πέτυχαν περήφανη νίκη με 3-2 σετ επί των Αμερικανίδων και το κλίμα στις εξέδρες ήταν πανηγυρικό. Ανάμεσα στους τούρκους φιλάθλους που ζητωκραύγαζαν για τη σπουδαία αυτή επιτυχία της εθνικής τους ομάδας ήταν και μία μελαχρινή καλλονή που όπως ήταν επόμενο «κέρδισε» αμέσως –χάρη και στο εντυπωσιακό ντεκολτέ της– την… προσοχή του σκηνοθέτη στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα των πανηγυρισμών, το ντεκολτέ «πρόδωσε» την τουρκάλα καλλονή (βίντεο κάτω) και η εικόνα που μεταδόθηκε ζωντανά στην τουρκική τηλεόραση, φθάνοντας στα σπίτια εκατομμυρίων Τούρκων, σκανδάλισε τους γείτονες σε τέτοιο σημείο, που το κανάλι TRT Spor υποχρεώθηκε σε δημόσια απολογία για το γυμνό γυναικείο στήθος.

Το επίμαχο πλάνο και δίπλα αριστερά η δημόσια απολογία του τουρκικού δικτύου TRT

Το όλο θέμα προκάλεσε σάλο στα  social media της χώρας που έχει αποχωρήσει επισήμως από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης –τη διεθνή σύμβαση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών– και διολισθαίνει σταθερά σε θέματα προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών.

TRT SPOR'dan Açıklama: ABD - Türkiye Voleybol Maçında Kadın Taraftarın Sevinci Gündem Olmuştu

Γρήγορα οι αντιδράσεις «ξέφυγαν», με την πρωταγωνίστρια στα επίμαχα πλάνα να γίνεται αποδέκτρια απειλών και προσβλητικών μηνυμάτων και την ίδια, κατά το ρεπορτάζ, να αναγκάζεται τελικά να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media προκειμένου να γλιτώσει από τη μήνιν των επικριτών της.

Από την πλευρά του, στην ανακοίνωση-απολογία του, το TRT, πέρα από τη δημόσια συγγνώμη στους τούρκους τηλεθεατές, επέρριψε την ευθύνη για το… ντεκολτέ, στη σκηνοθεσία και τις κάμερες του αμερικανικού δικτύου που μετέδιδε τον αγώνα.

«Ολες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Spor ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως οι εικόνες αυτές, που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι», δικαιολογήθηκαν οι υπεύθυνοι του TRT.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...