246
Η Παρθένα Κουτμερίδου νόσησε από Covid-19 ενώ ήταν στο έβδομο μήνα της κύησης | .

«Εγώ της έλεγα να εμβολιαστεί – Πνευματικός επηρέασε τον άνδρα της» λέει ο γιατρός της Παρθένας Κουτμερίδου

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2021, 18:58
Η Παρθένα Κουτμερίδου νόσησε από Covid-19 ενώ ήταν στο έβδομο μήνα της κύησης
|.

«Εγώ της έλεγα να εμβολιαστεί – Πνευματικός επηρέασε τον άνδρα της» λέει ο γιατρός της Παρθένας Κουτμερίδου

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2021, 18:58

«Θα κινηθώ νομικά εναντίον αυτών που υποστηρίζουν ότι προέτρεψα την Παρθένα Κουτμερίδου να μην εμβολιαστεί» δηλώνει ο γυναικολόγος της 38χρονης κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον κορονοϊό.

«Είναι λάσπη αυτά που λένε ότι εγώ την προέτρεπα να μην εμβολιαστεί. Από χθες βλέπω αυτή την παραφιλολογία και είμαι ταραγμένος, επειδή δεν μπορώ να αποκαταστήσω την υστεροφημία μου. Εκείνο που με εξοργίζει είναι ότι στη μνήμη της γυναίκας, δεν πρέπει να σπιλώνουμε κάποιον άλλο. Να ξεκαθαρίσω ότι η γυναίκα είναι όχι απλά πελάτισσα μου, αλλά προσωπική μου φίλη, όπως και ο πατέρας της. Δεν μπορούμε να πετάμε λάσπη. Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό, αλλά θα κινηθώ νομικά. Θέλω να αποκατασταθεί η αλήθεια», τόνισε ο γυναικολόγος στο iefimerida.gr.

«Η άποψή μου από τις συνομιλίες που είχαμε είναι ότι κάποιος πνευματικός είχε επηρεάσει τον άνδρα της. Εγώ τη συμβούλευα να εμβολιαστεί. Ημουν μάλιστα τόσο φορτικός, που ο άντρας της έφτανε στο σημείο να μην ανεβαίνει στο ιατρείο και να κάθεται στο αυτοκίνητο! Ετσι είναι και η οικογένειά του, όλοι αντιεμβολιαστές» πρόσθεσε.

Ο γυναικολόγος κατέληξε: «Τώρα, ποιος τους επηρεάζει και εάν είναι πνευματικός ή όχι, θα το καταλάβετε εάν μπείτε στη σελίδα του συζύγου της. Εγώ του είπα ότι είναι κρίμα, με τόσες προσπάθειες που έχετε κάνει και στην ηλικία που είσαι, να ρισκάρεις μία λοίμωξη από κορονοϊό. Και οι δυο σας: Και η Πάτι που είναι έγκυος και εσύ. Αυτός όμως έλεγε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός και θα το κάνουμε μετά το εμβόλιο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...