444
H φωτογραφία που συνόδευε την ανακοίνωση από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ για την εγκυμοσύνη | MISAN HARRIMAN

Εγκυος ξανά η Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2021, 23:29
H φωτογραφία που συνόδευε την ανακοίνωση από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ για την εγκυμοσύνη
|MISAN HARRIMAN

Εγκυος ξανά η Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2021, 23:29

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Αυτό ανακοίνωσε την Κυριακή εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν έχουν, ως γνωστόν, παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα εδώ και έναν χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2020) και έχουν μετακομίσει με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή, μακριά και από τα αδηφάγα βρετανικά ΜΜΕ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Αρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο δούκας και η δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι, με το ένα χέρι να ακουμπά στην κοιλιά της και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα, που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Ο Αρτσι γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ ξεπερνά τα στενά όρια της ειδησεογραφίας σχετικά με τη βρετανική βασιλική οικογένεια –αφορά και την ίδια τη γυναίκα που βρήκε τη δύναμη και τη θέληση να ανακάμψει από το σοκ μιας αποβολής.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Μέγκαν είχε αποκαλύψει ότι είχε μια αποβολή τον Ιούλιο, μια ασυνήθιστη προσωπική αποκάλυψη, προερχόμενη από ένα σημαντικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε περιγράψει τι είχε συμβεί. Είχε μόλις αλλάξει πάνα στον μικρούλη Άρτσι, στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Aντζελες. Οταν ένιωσε τον οξύ πόνο, κρατούσε αγκαλιά τον μικρό της γιο. «Ενιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με εκείνον στα χέρια μου, μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να κρατηθούμε και οι δύο ήρεμοι. Ο χαρωπός ρυθμός ερχόταν σε έντονη αντίθεση με την αίσθησή μου ότι κάτι πήγαινε στραβά… Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει ότι κουβαλάς μια αβάσταχτη θλίψη, την οποία πολλές έχουν περάσει, αλλά λίγες έχουν μιλήσει για αυτήν», είχε πει.

Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο μικρούλης Αρτσι τον Σεπτέμβριο του 2019(EPA/TOBY MELVILLE / POOL)

Η Μέγκαν, διαζευγμένη αμερικανίδα ηθοποιός, είχε παντρευτεί τον Χάρι, εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, σε μια λαμπερή τελετή τον Μάιο του 2018 που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή.

Αργότερα ωστόσο εγκατέλειψαν τους επίσημους βασιλικούς ρόλους τους έπειτα από διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας και απέναντι στη μεγάλη προσοχή των ΜΜΕ.

Η σχέση τους με τον βρετανικό Τύπο γρήγορα χάλασε και το ζευγάρι έχει καταθέσει αγωγές εναντίον αρκετών εφημερίδων.

Αφότου απαρνήθηκαν τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν το φιλανθρωπικό έργο τους και υπέγραψαν συμφωνίες με τηλεοπτικά δίκτυα και άλλα ΜΜΕ, λανσάροντας το πρώτο τους podcast τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...