206
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στη Νέα Σμύρνη, όπου βρέθηκε μαχαιρωμένος ο 46χρονος | INTIME NEWS / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Τον σκότωσε η αδελφή του, για ένα ποτήρι νερό…

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2024, 11:26
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στη Νέα Σμύρνη, όπου βρέθηκε μαχαιρωμένος ο 46χρονος
|INTIME NEWS / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Τον σκότωσε η αδελφή του, για ένα ποτήρι νερό…

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2024, 11:26

Ακόμη πιο φρικιαστική τροπή έλαβε η υπόθεση δολοφονίας ενός 46χρονου ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή μαχαιρωμένος στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη:

Η 43χρονη αδελφή του ομολόγησε στην Αστυνομία ότι τον σκότωσε η ίδια με κουζινομάχαιρο, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν για μια ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για ένα ποτήρι νερό.

Ηταν η ίδια που ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνη για τον θάνατο του αδελφού της. Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο εάν πρόκειται για δολοφονία αλλά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 46χρονο αποφάνθηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 43χρονη, η οποία πάσχει από κάποιας μορφής νοητική στέρηση, φέρεται να δήλωσε στις Αρχές: «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη»…

Φέρεται, δε, να υπέδειξε και το μαχαίρι του εγκλήματος, ανάμεσα στα αντικείμενα που είχε συλλέξει προς εξέταση η αστυνομία από το σπίτι του θύματος.

Γείτονες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν μείνει μόνα τους μετά τον θάνατο και των δύο γονιών τους. Οι ίδιες πηγές λένε ότι και ο 46χρονος είχε νοητική υστέρηση.

Η 43χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, αλλά λόγω της νοητικής της κατάστασης αναμένεται να υποβληθεί και σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...