303
H πριγκίπισσα Σαρλίν δίπλα στον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μονακό στις αρχές του χρόνου | PLS Pool/Getty Images

Εφυγε και πάλι από το Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2021, 19:00
H πριγκίπισσα Σαρλίν δίπλα στον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μονακό στις αρχές του χρόνου
|PLS Pool/Getty Images

Εφυγε και πάλι από το Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2021, 19:00

Λίγες μόνο ημέρες έμεινε τελικά η Σαρλίν, σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, στο Μονακό και δίπλα στην οικογένειά της.

Υστερα από πολύμηνη παραμονή στη Νότια Αφρική, και ενώ τα κουτσομπολιά, οι φήμες αλλά και η ανησυχία για την πριγκιπική οικογένεια δεν είχαν κοπάσει, η Σαρλίν επέστρεψε στο πριγκιπάτο στις 8 Νοεμβρίου για να φύγει και πάλι μερικές ημέρες αργότερα.

Μιλώντας στο Monaco-Matin, με αφορμή την Εθνική Εορτή του Μονακό, ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος, επιβεβαίωσε πως η σύζυγός του έφυγε ξανά από το πριγκιπάτο και μένει σε μια μυστική τοποθεσία ενώ «αναρρώνει από την κούραση» μακριά από τον άνδρα της και τα δίδυμα παιδιά τους.

«Είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη ξεκούραση και ηρεμία» είπε. «Δεν είναι στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μία περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης» πρόσθεσε ο Αλβέρτος.

Κι όλα αυτά έρχονται αφότου ο οίκος των Γκριμάλντι επιβεβαίωσε πως η πριγκίπισσα Σαρλίν δε θα παραβρεθεί στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του πριγκιπάτου – ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο βασιλικό ημερολόγιο, την Παρασκευή, κάτι για το οποίο ήλπιζε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, όπως είχε δηλώσει προτού η σύζυγός του επιστρέψει από τη Νότια Αφρική.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε πρόσφατα μετά από πολύμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική, την οποία είχε επισκεφθεί για επαγγελματικούς λόγους για λίγες ημέρες, οι οποίες όμως έγιναν μήνες, λόγω σοβαρού προβλήματος λοίμωξης ΩΡΛ που αντιμετώπισε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πετάξει για να γυρίσει στο Μονακό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη γενέτειρά της, ο γαλλικός Τύπος ασχολούταν με τη σχέση της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, με πολλούς κατοίκους μάλιστα του Μονακό, να αναρωτιούνται εάν όντως είχε θέμα υγείας ή εάν πρόκειται για δικαιολογία για να μείνει μακριά από το παλάτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...