140
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντησή τους πέρυσι το καλοκαίρι στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ | ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ευχές Μητσοτάκη στον Ερντογάν για ταχεία ανάρρωση

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2022, 23:39
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντησή τους πέρυσι το καλοκαίρι στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
|ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ευχές Μητσοτάκη στον Ερντογάν για ταχεία ανάρρωση

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2022, 23:39

Η διπλωματία της Covid-19 ενεργοποιείτα. Ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και στη σύζυγό του Εμινέ, οι οποίοι νοσούν από κορονοϊό ευχήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εύχομαι στον Πρόεδρο Ερντογάν και τη σύζυγό του ταχεία ανάρρωση από την Covid-19», σημείωσε στην ανάρτησή του στα αγγλικά ο Πρωθυπουργός.

Το απόγευμα, ο τούρκος πρόεδρος είχε ανακοινώσει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Εμφάνισαν ήπια συμπτώματα και θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό ώσπου να αναρρώσουν πλήρως.

Η κατάσταση της υγείας του 68χρονου Ερντογάν είναι εδώ και χρόνια αντικείμενο μιας έντονης παραφιλολογίας καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζονται μόνο χάρη στην εντυπωσιακή ιατρική φροντίδα που λαμβάνει, μέσα στο προεδρικό μέγαρο όπου κατά πληροφορίες υπάρχει μια πλήρης κλινική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...