227
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο | Intime/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εφτασε στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο – «Υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό, πάμε για προπόνηση»

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2018, 17:22
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο
|Intime/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εφτασε στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο – «Υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό, πάμε για προπόνηση»

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2018, 17:22

Καλά διαβασμένος για τη νέα του ομάδα και τη Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο που έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα.

Ο αμερικανός κόουτς στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε ότι έχει ήδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

Από το αεροδρόμιο σχεδόν άμεσα θα πάει στην προπόνηση με τους παίκτες που ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00, αποκάλυψε ακόμη.

«Υπέγραψα και είμαι έτοιμος να πάω στην προπόνηση στις 17.00. Το σουτ είναι μία αδυναμία που πρέπει να φτιάξουμε. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα η παρουσία μου στην Ευρωλίγκα», είπε.

Ο Πιτίνο επισήμανε ότι «το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ καλό. Είναι περισσότερο φυσικό από το ΝΒΑ αυτή την στιγμή. Οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι πολύ ταλαντούχες, όπως η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εχουμε αρνητικό ρεκόρ και πρέπει να το φτιάξουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα άμεσα. Σε 48 ώρες παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ. Θα πρέπει να φτιάξουμε άμυνες που δεν θα ξέρει ο αντίπαλος».

Σε ό,τι αφορά για τη νέα του ομάδα, ο Ρικ Πιτίνο είπε ότι «ο λόγος που αποφάσισα να έρθω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και παρότι προπονώ 41 χρόνια, έχω να μάθω πολλά. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους παίκτες, θέλω να τους δω από κοντά και μετά θα πάρουμε αποφάσεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...