242
Τα επινίκια χαμόγελα των Δημοκρατικών θα ακολουθήσει... Αρμαγεδδών, απεφάνθη η Τεχνητή Νοημοσύνη των Ρεπουμπλικανών | web

Δυστοπικό βίντεο προπαγάνδας των Ρεπουμπλικανών κατά του Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2023, 21:47
Τα επινίκια χαμόγελα των Δημοκρατικών θα ακολουθήσει... Αρμαγεδδών, απεφάνθη η Τεχνητή Νοημοσύνη των Ρεπουμπλικανών
|web

Δυστοπικό βίντεο προπαγάνδας των Ρεπουμπλικανών κατά του Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2023, 21:47

Βίντεο φτιαγμένο από τεχνητή νοημοσύνη υπέγραψαν οι Ρεπουμπλικανοί! Και όχι μόνο: το… ρομπότ δείχνει πόσο χάλια θα είναι τα πράγματα για τις ΗΠΑ αν τυχόν επανεκλεγεί πρόεδρός τους ο Τζο Μπάιντεν… Είναι, βέβαια, προεκλογική διαφήμιση, αλλά άνετα τη βλέπει κανείς σαν δυσφημιστική ή και συκοφαντική προπαγάνδα.

Ο θεατής του βίντεο της Τεχνητής Νοημοσύνης αντικρίζει τον Μπάιντεν και την αντιπρόεδρό του, Κάμαλα Χάρις, να πανηγυρίζουν τη νίκη των Δημοκρατικών μετά τις προεδρικές εκλογές του 2024 και συγχρόνως διαβάζει τη φράση: «Τι θα συνέβαινε αν επανεκλεγόταν ο πιο αδύναμος πρόεδρος που είχαμε ποτέ». Ακολουθεί… Αρμαγεδδών.

Το επινίκιο πάρτι δεν είναι τίποτα. Ολη τη φασαρία την κάνουν οι μεγάλες κρίσεις που το ακολουθούν. Η Κίνα εισβάλλει στην Ταϊβάν, η νέα οικονομική κρίση ξεσπά έπειτα από τραπεζικά φαλιμέντα, ο αμερικανικός στρατός αναλαμβάνει να επιβάλει τον Νόμο και την Τάξη σε διάφορες μεγαλουπόλεις, όπως στο Σαν Φρανσίσκο, επειδή οι συμμορίτες του υποκόσμου έχουν επιβάλει στους δρόμους το δικό τους «δίκαιο» (βία, ναρκωτικά κ.λπ.).

Η επιλογή της Τεχνητής Νοημοσύνης από την Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών είναι επιτυχημένη αν κοιταχτεί από την πλευρά του ρεπουμπλικανικού συμφέροντος: η δημοσιογραφία και η πολιτική έχουν πάει περίπατο και έχει κυριαρχήσει το καταστροφικό σενάριο κατατρομοκράτησης των ψηφοφόρων (το οποίο, ωστόσο, δεν θα έκανε και σπουδαία καριέρα στο Χόλιγουντ, καθ’ ότι χιλιοπαιγμένο).

Είναι η πρώτη φορά που το κεντρικό όργανο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος έφτιαξε ένα βίντεο 100% προϊόν της Τεχνητής Νοημοσύνης, μάλιστα για να απαντήσει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Τζο Μπάιντεν. Τι του λείπει; Ο κοινός νους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...