143
Καρέ αστυνομικής επιχείρησης έπειτα από ένοπλη ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στις 3 Απριλίου 2017 | Nikos Libertas / SOOC

Διαδοχικές δολοφονικές επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2017, 23:11
Καρέ αστυνομικής επιχείρησης έπειτα από ένοπλη ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στις 3 Απριλίου 2017
|Nikos Libertas / SOOC

Διαδοχικές δολοφονικές επιθέσεις το τελευταίο 24ωρο στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2017, 23:11

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε -σε διαμέρισμα, στην οδό Μάρνη- δολοφονημένος και δεμένος σε καρέκλα ένας συνταξιούχος γιατρός, ενώ η ΕΛΑΣ φέρεται να έχει ήδη προσαγάγει δύο υπόπτους. Εναν Ελληνα κι ένα Ρουμάνο που φέρεται να είχαν προγραμματίσει συνάντηση μαζί του.

Είχε προηγηθεί, λίγη ώρα νωρίτερα, η ανεύρεση του πτώματος ενός 75χρονου συνταξιούχου σε διαμέρισμα στην οδό Αλκαμένους. Ο άτυχος άνθρωπος έφερε κτυπήματα από μαχαίρι από άγνωστους δράστες κι ήδη εξετάζεται ο πρώτος κύκλος προσώπων που φέρεται να συναντούσε ο άτυχος άνθρωπος.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τρίτης, στο Παλαιό Φάληρο, είχε τραυματισθεί βαριά από πυροβολισμούς ένας 26χρονος. Σύμφωνα με αναφορές, δράστης είναι άτομο αλβανικής καταγωγής με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Αναφέρεται, επίσης, ότι -προ μερικών ημερών- είχε αποβιώσει μια ηλικιωμένη, ένα από τα δεκάδες θύματα νιγηριανού ληστή που λήστευε και κακοποιούσε τα θύματά του. Ο Νιγηριανός είχε συλληφθεί μερικών εβδομάδες πριν από την ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...