312
Ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας είναι από τους κεντρικότερους στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου) | ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης

Δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος του διανομέα που γρονθοκόπησε 50χρονο

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2023, 13:58
Ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας είναι από τους κεντρικότερους στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία αρχείου)
|ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης

Δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος του διανομέα που γρονθοκόπησε 50χρονο

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2023, 13:58

Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, ζήτησε και πήρε την Τετάρτη από τον ανακριτή, ο 27ρονος διανομέας που γρονθοκόπησε σε καβγά έναν 50χρονο, στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο καβγάς έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από παρατήρηση του 50χρονου στον διανομέα, ο οποίος πέρασε με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο.

Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν και τότε, ο διανομέας έριξε γροθιά στον άνδρα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου κατέληξε την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένεια του άτυχου άνδρα είναι σοκαρισμένη και, όπως υποστηρίζουν συγγενείς του, οι γιατροί τους είπαν ότι ο 50χρονος έχασε τη ζωή του από τα χτυπήματα και όχι από την πτώση στο έδαφος, καθώς αυτά του προκάλεσαν μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, για να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σε βάρος 27χρονου διανομέα, που συνελήφθη μετά τον θάνατο 50χρονου, τον οποίο χτύπησε στη διάρκεια διαπληκτισμού τους στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, το μεσημέρι της Δευτέρας. Παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία «μεσημβρινές ώρες χθες (07-08-2023), στο κέντρο της πόλης, 27χρονος ημεδαπός προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο ημεδαπό, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες σήμερα κατέληξε.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα», διευκρινίζεται.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...