167
Το νεκρό μωρό εντοπίστηκε την Παρασκεύη σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Βραυρώνα | ertnews.gr

Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεκρού μωρού της Βραυρώνας

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2024, 15:57
Το νεκρό μωρό εντοπίστηκε την Παρασκεύη σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Βραυρώνα
|ertnews.gr

Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεκρού μωρού της Βραυρώνας

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2024, 15:57

Την Τρίτη θα απολογηθεί ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή ο πατέρας του νεογνού, που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας.

Ο πατέρας -με καταγωγή από το Νεπάλ- αντιμετωπίζει την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ την Παρασκευή ομολόγησε ότι εκείνος πέταξε το μωρό στα σκουπίδια, ισχυριζόμενος ότι γεννήθηκε νεκρό.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κακουργηματική κατηγορία και σε βάρος της μητέρας του νεογνού.

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξετάσης που θα δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού και πιθανώς θα προσδιορίσει το χρόνο θανάτου.

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών, ο πατέρας του βρέφους υποστήριξε ότι γεννήθηκε πρόωρο και νεκρό και ότι ο ίδιος το πέταξε στα σκουπίδια επειδή φοβήθηκε και πανικοβλήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό γεννήθηκε σε ξενοδοχείο όπου εργαζόταν και διέμενε το ζευγάρι. Μετά τον τοκετό, η μητέρα μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Στο μεταξύ, κυκλοφορεί βίντεο που δείχνει έναν μαυροφορεμένο άνδρα να κρατά δύο σακούλες με σκουπίδια το οποία εναποθέτει σε κάδο, με τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για τον πατέρα του βρέφους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...