332
Η Νάταλι Κρίστοφερ, όπως φαίνεται και από αναρτήσεις της, λάτρευε τον αθλητισμό | Facebook

Διπλό μυστήριο με την εξαφάνιση στην Ικαρία – Τι έγινε στο ξενοδοχείο, τι συνέβη με το κινητό;

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 07:47
Η Νάταλι Κρίστοφερ, όπως φαίνεται και από αναρτήσεις της, λάτρευε τον αθλητισμό
|Facebook

Διπλό μυστήριο με την εξαφάνιση στην Ικαρία – Τι έγινε στο ξενοδοχείο, τι συνέβη με το κινητό;

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 07:47

Απαντήσεις στο σήμα του κινητού που εξαφανίστηκε αλλά επανεμφανίστηκε για λίγο όπως και στα όσα συνέβησαν τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο αναζητούν οι Αρχές στην έρευνα για την εξαφάνιση της αγγλίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία.

Από χθες έχει μεταβεί στο νησί, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Ο κύπριος σύντροφος της 34χρονης αστροφυσικού, που είναι σε κατάσταση σοκ, είχε καταθέσει ότι ξύπνησε γύρω στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας αλλά δεν τη βρήκε στο δωμάτιο.

Χθες οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι του ξενοδοχείου όπου διέμενε και ματωμένα χαρτομάντιλα. Το ερώτημα πλέον είναι αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, όπως μια ρινορραγία, όπως κατέθεσε ο σύντροφός της, ή αποτέλεσμα βίαιης ενέργειας.

Πρόσθεσε ότι της τηλεφώνησε και αυτή του είπε ότι είχε πάει για τρέξιμο από Αγιο Κήρυκο προς Φάρο, αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Beautiful spot for swimming and deep water solo ? had so much fun here today!Realised later there are bolted routes here too, would love to come back again to climb. Any takers? ?

Geplaatst door Natalie Christopher op Zondag 4 augustus 2019

 

Αυτό είναι το δεύτερο σημείο που πρέπει να απαντηθεί. Το τελευταίο σήμα του κινητού θα δώσει ενδείξεις για το που βρισκόταν η γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να απείχε πολύ από το ξενοδοχείο. Εχει ζητηθεί και η άρση του απορρήτου για να διαπιστωθεί αν οι κλήσεις ήταν εισερχόμενες ή εξερχόμενες.

Οι ειδικοί της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου, το οποίο, ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από το απόγευμα της Δευτέρας, ξαφνικά έδωσε την Τρίτη ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου εντοπίζονται οι έρευνες. Δεν είναι απίθανο να το άνοιξε κάποιο άλλο άτομο, χωρίς να είναι γνωστό πώς έφτασε στα χέρια του.

Αμέσως, έγινε προσπάθεια γεωεντοπισμού από την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας, η οποία δεν απέφερε καρπούς, γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση στην Ικαρία του κλιμακίου της ΔΙΔΑΠ.

Για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίζονται οι έρευνες από ξηρά, θάλασσα και αέρα με τη συνδρομή της αστυνομίας, του λιμενικού και της πυροσβεστικής. Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί από άλλα νησιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...