439
Μέρα μέρα συμπληρώνεται το παζλ του υποτιθέμενου ασκητικού τρόπου ζωής του 45χρονου | ΥοuΤube

Δημοτικός υπάλληλος σε τηλεργασία ο «παλαιοχριστιανός» της Κορίνθου

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 15:55
Μέρα μέρα συμπληρώνεται το παζλ του υποτιθέμενου ασκητικού τρόπου ζωής του 45χρονου
|ΥοuΤube

Δημοτικός υπάλληλος σε τηλεργασία ο «παλαιοχριστιανός» της Κορίνθου

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 15:55

Κωμικοτραγικά είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 45χρονο πατέρα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για απείθεια και την -κατά δήλωσή του- άρνησή του να στέλνει τα παιδιά του σχολείο (περισσότερα για το αδίκημα εδώ).

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε, ο εν λόγω «παλαιοχριστιανός», ούτε «ασκητής» ήταν, ούτε «πρωτογόνος», ούτε «αυτο-βιοποριζόμενος», αφού είχε προσληφθεί ως δημοτικός υπάλληλος, προ ετών είχε πάρει μετάταξη στον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου για λόγους υγείας (!) και έκτοτε εργαζόταν μέσω τηλεργασίας! Με άλλα λόγια, παλαιοχριστιανός μεν, με τα παιδιά του να ζουν σε λαγούμια και «άρνηση της ελληνικής Παιδείας», αλλά η προσληψη, πρόσληψη και ο μισθός (περί τα 1.500 ευρώ καθαρά) να πέφτει κανονικά κάθε μήνα.

«Εκανε δουλειά εξ αποστάσεως», επιβεβαίωσε  ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου, Νικόλαος Γουρνής. σε δηλώσεις του στον ΑΝΤΙ.

« Εγώ -είπε- παρέλαβα τον δήμο αρχές του χρόνου. Ενημερώθηκα και του έχω στείλει και έγγραφα να παρουσιαστεί. Απ’ ό,τι βλέπω εγώ από τα χαρτιά του 2020, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας στον δήμο εδώ, παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση. Εμείς βρήκαμε εδώ πέρα, είχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο στις 16 του μήνα ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ. Εστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε, και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μήνα που τον καλώ σε απολογία γιατί δεν ερχόταν».

«Παρ’ όλα αυτά, μέσα στην υπηρεσία, επειδή τα ψάχνω τώρα, τις δουλειές που του είχαν αναθέσει τις έκανε», θέλησε να συμπληρώσει ο   ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου.

Οπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος πατέρας και η 38χρονη σύζυγός του έχουν ένα 22χρονο κορίτσι, δύο αγόρια 13 και 15 ετών, καθώς και ένα μικρό κοριτσάκι έξι ετών. Στην «παλαιοχριστιανική» κοινότητα με την αυτοσχέδια καλύβα και το τούνελ διαφυγής, βρέθηκε ένα ακόμη παιδί, ένα βρέφος που φέρεται να είναι της 22χρονης κόρης του ζευγαριού, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιος είναι ο πατέρας του .

Ο 45χρονος πέρασε το βράδυ της Κυριακής στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου (όπου και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την Τετάρτη – ημέρα της απολογίας του), αρνούμενος να πει πού βρίσκονται τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας (αρκέστηκε να επαναλαμβάνει ότι βρίσκονται σε ασφαλές σημείο με τη μητέρα τους).

Σε βάρος του, όπως προαναφέρθηκε,  έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια αλλά και μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών στο σχολείο.

Σε δηλώσεις του στο Mega, o ίδιος έκανε γνωστό ότι ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», από την οποία κατά δήλωσή του, αποχώρησε έπειται από επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού του.

Υποστήριξε μάλιστα πως ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής» πριν ακόμη μπει στη Βουλή ως πολιτικό κόμμα, αυτοπροσδιοριζομενος ως «δεξί χέρι» του καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Παναγιώταρου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...