1562
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Δημοσκόπηση MRB: Κυριαρχία Μητσοτάκη, κέρδη για Βελόπουλο

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2024, 20:40
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Δημοσκόπηση MRB: Κυριαρχία Μητσοτάκη, κέρδη για Βελόπουλο

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2024, 20:40

Απαισιόδοξοι σε μεγάλο ποσοστό εμφανίζονται οι πολίτες ότι η Εξεταστική Επιτροπή θα ρίξει φως στα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος των Τεμπών και θα αποδώσει ευθύνες.

Την ίδια ώρα, άνοδο της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου κατέγραψε -πέρα από την συνεχιζόμενη κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ- η μέτρηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Open το βράδυ της Τετάρτης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εμφανίζεται μεν σε μονοψήφια ποσοστά, αλλά στην τρίτη θέση, οριακά πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη και οριακά πάνω από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στα ίδια ποσοστά με τον Ιανουάριο καταγράφεται η ΝΔ, ενώ κέρδη εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει νέες απώλειες στον απόηχο του επεισοδιακού συνεδρίου του.

Σε αποδρομή εμφανίζονται οι Σπαρτιάτες που μένουν εκτός Βουλής και Ευρωβουλής ενώ οριακά παίρνει το εισιτήριο για να γίνει κοινοβουλευτικό κόμμα η Νέα Αριστερά.

Επίσης, οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν ως «εύστοχη» ή «μάλλον εύστοχη» την παρέμβαση Τσίπρα για νέα εκλογή προέδρου στο κόμμα, ωστόσο σε ποσοστό πάνω από 50% θεωρούν ότι ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει να κριθεί από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

Τέλος, η ακρίβεια και η Υγεία δηλώνονται από το εκλογικό σώμα ως τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ενώ το 69,9% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει λάβει λιγότερα μέτρα για την συγκράτηση των τιμών από όσα επιτρέπει η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Δείτε τις σχετικές κάρτες:

02
03
04
05
6
07
08
09
10
11
12
14_A
14-B
15_A
15_B
16_A
16_B
16_C
16_D
17_A
17_B
18_A
18-B
01A

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...