246
Στιγμιότυπο από το βίντεο με την κατάληξη της άγριας καταδίωξης | ΥοuΤube

Δικηγόρος Κρητικών για την επίθεση στους γερμανούς τουρίστες: «Αυτά συμβαίνουν…»

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2022, 09:01
Στιγμιότυπο από το βίντεο με την κατάληξη της άγριας καταδίωξης
|ΥοuΤube

Δικηγόρος Κρητικών για την επίθεση στους γερμανούς τουρίστες: «Αυτά συμβαίνουν…»

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2022, 09:01

Να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα του άγριου επεισοδίου με πρωταγωνιστές τους δύο Κρητικούς που επιτέθηκαν και καταδίωξαν με το αγροτικό τους οικογένεια γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, επιχείρησε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος ενός εκ των δύο κατηγορούμενων για την επίθεση.

«Αυτά τα περιστατικά όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία συμβαίνουν και στη Γερμανία συμβαίνουν», υποστήριξε ο Διονύσης Βέρρας, για να προσθέσει σχετικά με τις διαστάσεις που εξέλαβε το περιστατικό:

«O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω… τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα».

«Ας έβγαινιαν οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο», τόνισε σχολιάζοντας τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του πελάτη του.

Αφήστε το κατηγορητήριο, επέμεινε ο κ. Βέρρας, ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων.

Πρόκειται, υποστήριξε, για συμπεριφορά μεταξύ δυο νέων ανθρώπων ανοήτων στη συμπεριφορά τους, την οδηγική, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «οδήγησε έτσι τα πράγματα κυνηγώντας ο ένας τον άλλο«.

«Ο Γερμανός κυνήγησε πρώτος τον Ελληνα και τον γρονθοκόπησε, στραπατσαρισμένος και ματωμένος μέσα στο θυμό του αυτός άρχισε να κυνηγά το Γερμανό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια περιστατικά», επανέλαβε ο Διονύσης Βέρρας, πιστός στη γραμμή που ακολουθούν από την πρώτη στιγμή οι δύο κατηγορούμενοι αρνούμενοι τις κατηγορίες σε βάρος τους και ισχυριζόμενοι ότι ο καβγάς ξεκίνησε από τους τουρίστες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...