235
| ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Διερχόμενο φορτηγό έσπασε τον αγωγό στον Κηφισό!

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 12:00
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Διερχόμενο φορτηγό έσπασε τον αγωγό στον Κηφισό!

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 12:00

Διερχόμενο φορτηγό στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού, που είχε ύψος μεγαλύτερο του επιτρεπόμενου ώστε να περάσει κάτω από τη Γέφυρα Βρυούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια, έσπασε τον αγωγό της ΕΥΔΑΠ στη γέφυρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο χιλιομέτρων.

Αυτό αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής που αναλυτικά έχει ως εξής:

«Η Περιφέρεια Αττικής και τα στελέχη της, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς.

»Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής.

»Να σημειωθεί ότι ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους».

Από την πλευρά της, η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης του αγωγού ύδρευσης που όπως επιβαιβαιώνει, έσπασε μετά από πρόσκρουση διερχόμενου οχήματος.

«Οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 16:00. Σημειώνεται ότι, λόγω της άμεσης κινητοποίησης της Εταιρείας και με τους κατάλληλους χειρισμούς, δεν υπήρξε διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή», διευκρινιζόταν στην ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...