190
| Shutterstock

Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο 32χρονος που χτυπούσε και βίαζε τη σύντροφό του

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2024, 15:40
|Shutterstock

Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο 32χρονος που χτυπούσε και βίαζε τη σύντροφό του

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2024, 15:40

Συνελήφθη τη Δευτέρα ο 32χρονος μουσουλμάνος που αναζητείτο μετά από καταγγελία της συντρόφου του για βιασμό και βαριά σωματική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 32χρονης συντρόφου του.

Την περασμένη Παρασκευή η 32χρονη σύντροφός του, επίσης μουσουλμάνα, εισήχθη χτυπημένη στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καταγγέλλοντας στους αστυνομικούς ότι από τις 10 Ιουλίου την κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι του, την χτυπούσε και την βίαζε.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ξέφυγε από την επίβλεψη του 32χρονου ενώ περπατούσαν στο δρόμο ζητώντας βοήθεια από τους θαμώνες κάποιας ψησταριά. Εκείνη την ώρα, ο 32χρονος τράπηκε σε φυγή και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση πρόεκυψε ότι η γυναίκα υφίστατο άγρια βία. Εφερε εκτεταμένα αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο το σώμα της, ενώ είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση και παρά φύση. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί σε ειδική δομή φιλοξενίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με  ορισμένες πληροφορίες, ο 32χρονος έχει ανεβάσει σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στο οποίο ομολογεί ότι χτύπησε την κοπέλα.

Ο ίδιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του αλλά και μιας πρώην συντρόφου του από την Αλεξανδρούπολη.

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...