1472
Ο Τζος με την Μπρίτανι και ο Τζέρεμι με την Μπριάνα και τα παιδιά τους | Instagram

Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και έκαναν ολόιδια παιδιά

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 08:30
Ο Τζος με την Μπρίτανι και ο Τζέρεμι με την Μπριάνα και τα παιδιά τους
|Instagram

Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και έκαναν ολόιδια παιδιά

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 08:30

Οι πανομοιότυπες δίδυμες Μπρίτανι και Μπριάνα Ντιν ήταν αχώριστες από τότε που ήταν μικρές. Οι ζωές τους ήταν τόσο αλληλένδετες, μάλιστα, που ήλπιζαν μια μέρα να ερωτευτούν δίδυμα αδέρφια και να τα παντρευτούν.

Instagram

Ο Τζέρεμι και ο Τζος Σάλιερς είναι επίσης πανομοιότυποι δίδυμοι που έκαναν τις ίδιες σκέψεις: να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια με πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές.

Instagram

Οταν λοιπόν και τα τέσσερα αδέλφια συναντήθηκαν το 2017 στο ετήσιο Φεστιβάλ Διδύμων στο Τουίνσμπουργκ του Οχάιο (πού αλλού θα μπορούσαν να βρουν την τύχη τους άλλωστε;) και κοίταξαν ο ένας τον άλλον, σκέφτηκαν το ίδιο. «Αυτό θα μπορούσε να είναι το ταίρι που αναζητώ»…

Οι Ντινς και οι Σάλιερς άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και όταν κατάλαβαν με σιγουριά ότι αυτό που έψαχναν το είχαν βρει, αποφάσισαν ότι θα παντρευτούν και μάλιστα στο ίδιο Φεστιβάλ όπου γνωρίστηκαν. Τα κορίτσια φόρεσαν τα ίδια νυφικά, χτενίστηκαν με τον ίδιο τρόπο, τα αγόρια φόρεσαν τα ίδια κοστούμια και «…ους ο Θεός συνέζευξεν»…

Instagram

Τα δύο ζευγάρια μοιράζονται τώρα ένα μεγάλο σπίτι στο Μπέντφορντ και έχουν αποκτήσει από έναν γιο με διαφορά πέντε μηνών, γράφει δημοσίευμα της Washington Post. «Γνωριστήκαμε στο Φεστιβάλ, παντρευτήκαμε στο Φεστιβάλ και έχουμε κάνει πολλούς φίλους εκεί», είπε η 35ρονη Μπριάνα, η οποία είναι πέντε λεπτά μεγαλύτερη από την αδελφή της. Γι’ αυτό όταν γέννησαν τα παιδιά τους επισκέφτηκαν και πάλι το Τουίνσμπουργκ για να γνωρίσει η κοινότητα τα νέα μέλη της.

Instagram

Ο Τζετ, ο γιος της Μπρίτανι και του Τζος, γεννήθηκε στα τέλη του 2020 και ο γιος της Μπριάνα και του Τζέρεμι, Τζαξ, την επόμενη άνοιξη.

Τα αγόρια είναι ξαδέλφια, αλλά επειδή οι γονείς τους είναι δίδυμοι που παντρεύτηκαν δίδυμους, το DNA τους είναι παρόμοιο με εκείνο που έχουν τα αδέλφια. Ο ασυνήθιστος αυτός γάμος είναι γνωστός ως τεταρτογενής γάμος και οι γιοι τους είναι γνωστοί ως τεταρτογενείς δίδυμοι.

Instagram

«Είναι μια πολύ μοναδική κατάσταση, αλλά σε εμάς φαίνεται εντελώς φυσικό», είπε η Μπριάνα, σημειώνοντας ότι τέτοιες σχέσεις είναι τόσο σπάνιες που είναι δύσκολο να βρεθούν στατιστικά στοιχεία για παρόμοιους γάμους παγκοσμίως.

Instagram

Στην τελευταία συγκέντρωση στο Φεστιβάλ, οι περισσότεροι δίδυμοι και τρίδυμοι γνώριζαν ήδη για την περίπτωση των δύο ζευγαριών. Αλλωστε, είχαν γίνει ήδη διάσημοι από τα πρωτοσέλιδα με τον γάμο τους τον Αύγουστο του 2018.  Οι δυο αδελφές εμφανίστηκαν και στην τηλεοπτική εκπομπή «Extreme Sisters».

«Οταν πρωτοσυναντηθήκαμε καταλάβαμε αμέσως ότι κάτι ιδιαίτερο υπήρχε ανάμεσά μας», παραδέχονται και οι τέσσερις. «Ανταλλάξαμε αριθμούς τηλεφώνων και αρχίσαμε να μιλάμε τακτικά και μέσω των social media», είπαν.

Ο Τζος είπε ότι αυτός και ο Τζέρεμι άρχισαν να ταξιδεύουν από το Τενεσί όπου έμεναν, στη Βιρτζίνια όπου ζούσαν τα κορίτσια. «Και οι δύο ξέραμε πάντα ότι θέλαμε να παντρευτούμε δίδυμες», είπε ο Τζέρεμι, σημειώνοντας ότι με την τόσο στενή σχέση που είχαν, ήταν απλά λογικό. «Αποφασίσαμε ότι αν δεν μπορούσαμε να βρούμε δίδυμες αδελφές να παντρευτούμε, τότε απλά δεν θα παντρευόμασταν ποτέ», είπε. Γι’ αυτό και δεν εξεπλάγησαν όταν έμαθαν ότι η Μπρίτανι και η Μπριάνα σκέφτονταν ακριβώς το ίδιο.

«Για να καταλάβει κάποιος την ιδιαίτερη σχέση των διδύμων, πρέπει να έχει δίδυμο αδελφό», πρόσθεσε η Μπρίτανι στην Washington Post.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι αδερφοί Σάλιερς έκαναν μαζί πρόταση γάμου στις αδελφές Ντιν στις 2 Φεβρουαρίου 2018, στο Twin Lakes State Park και οι δύο γυναίκες θυμούνται να απαντούν με ένα στόμα και μια φωνή με ένα μεγάλο «ναι»!

Τα διαμαντένια δαχτυλίδια που τους πρόσφεραν ήταν ολόιδια και η ημερομηνία του γάμου απολύτως συμβολική. «Τι καλύτερο από το 02-02 (2 Φεβρουαρίου) για μια διπλή πρόταση και έναν διπλό γάμο»!

Instagram

Μετά τον γάμο, οι τέσσερίς τους μετακόμισαν μαζί σε ένα σπίτι στο Smith Mountain Manor, ένα κτήμα με χώρο δεξιώσεων που λειτουργούν ως οικογενειακή επιχείρηση. Ο Τζος και ο Τζέρεμι είναι οι κύριοι διαχειριστές του, ενώ η Μπρίτανι και Μπριάνα δουλεύουν ως δικηγόροι σε μια εταιρεία τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Και οι τέσσερις μοιράζονται γονεϊκά και επαγγελματικά καθήκοντα. «Κάνουμε τα πάντα μαζί, οπότε ήταν λογικό να ζούμε όλοι μαζί», είπε ο Τζέρεμι. «Εχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα περιβάλλον που επιτρέπει σε όλους να εργαστούμε, να περνάμε όμορφα και να μοιραζόμαστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας», πρόσθεσε η Μπριάνα.

Οι αδελφές είχαν μείνει έγκυοι την ίδια περίοδο, απέβαλαν μαζί (!) και ξανασυνέλαβαν με διαφορά λίγων μηνών. Από τότε που γέννησαν τα παιδιά τους μοιράζονται πολλές από τις προσωπικές τους στιγμές με τους followers τους στο Instagram.

Οσο για το αν θα ήθελαν να κάνουν δίδυμα παιδιά; «Ναι, γιατί όχι; Αν έρθουν θα τα καλοδεχτούμε. Προς το παρόν θα περιμένουμε να φτάσουν οι γιοι μας δύο ετών για να βάλουμε μπροστά οτιδήποτε άλλο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...