385
Ο Ελον Μασκ σε παλαιότερη παρουσίαση της Tesla | EPA/ALEXANDER BECHER

Δίδυμα από μία και ένα κορίτσι από άλλη γυναίκα απέκτησε ο Μασκ σε ένα μήνα

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2022, 14:32
Ο Ελον Μασκ σε παλαιότερη παρουσίαση της Tesla
|EPA/ALEXANDER BECHER

Δίδυμα από μία και ένα κορίτσι από άλλη γυναίκα απέκτησε ο Μασκ σε ένα μήνα

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2022, 14:32

Δίδυμα απέκτησε το 2021 ο Ελον Μασκ με την Σιβόν Ζίλις, κορυφαίο στέλεχος στην εταιρεία του Neuralink, σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα, ένα μήνα πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του με την καναδή τραγουδίστρα Γκράιμς.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει αποκτήσει εννέα παιδιά συνολικά, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά: δύο με την Γκράιμς, πέντε με την πρώην σύζυγό του, καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον και τα δίδυμα.

Δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το Business Insider αναφέρουν ότι ο 51χρονος Μασκ και η 36χρονη Ζίλις υπέβαλαν αίτηση τον Απρίλιο για να αλλάξουν τα ονόματα των δίδυμων μωρών τους, προκειμένου «να έχουν το επίθετο του πατέρα τους και το επώνυμο της μητέρας τους ως μεσαίο όνομα».

Η αίτηση υποβλήθηκε στο Οστιν του Τέξας όπου γεννήθηκαν τα μωρά και εγκρίθηκε από δικαστή. Η Ζίλις γέννησε τον Νοέμβριο του 2021 σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δηλαδή μερικές εβδομάδες προτού ο Μασκ και η Γκράιμς αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 36χρονη Σιβόν Ζίλις έγινε μητέρα με τον Μασκ

Η Ζίλις γεννήθηκε στον Καναδά και σπούδασε Οικονομικά και Φιλοσοφία στο Γέιλ, προτού εργαστεί στην ΙΒΜ και στη συνέχεια στο Bloomberg Beta. Θεωρείται ανερχόμενο «αστέρι» στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και το Forbes την έχει συμπεριλάβει στους κορυφαίους επιστήμονες κάτω των 30 ετών.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Linkedin, η Ζίλις εργάζεται ως διευθύντρια επιχειρήσεων και ειδικών πρότζεκτ στην εταιρεία του Μασκ, Neuralink. Έπιασε δουλειά sτην εταιρεία αυτή νευρωνικής τεχνολογίας τον Μάιο του 2017.

Η Γκράιμς αποκάλυψε τη γέννηση της Exa Dark Sideræl σε συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair τον Μάρτιο. Οι δυο τους έχουν και έναν γιο δύο ετών, τον X Æ A-12.

Ο Μασκ είχε δηλώσει ότι οι δυο τους είχαν «σχεδόν» χωρίσει τον Σεπτέμβριο του 2021.

Με την πρώην σύζυγό του, ο 51χρονος έχει τα 18χρονα δίδυμα Βίβιαν Τζένα Γουίλσον και Γκρίφιν Μασκ και τα τρίδυμα Κάι, Ντάμιαν και Σαξ Μασκ, που γεννήθηκαν το 2006. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει άλλον έναν γιο, τον Νεβάδα Μασκ, που πέθανε όταν ήταν 10 εβδομάδων.

Τον Απρίλιο, ένα από τα παιδιά του με την Γουίλσον, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αλλάξει την ταυτότητα φύλου της και το όνομά της σε Βίβιαν Τζένα Γουίλσον. «Δεν θέλω να σχετίζομαι με τον βιολογικό πατέρα μου με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα και μορφή», ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...