492
Η Τζέιμι Ερικσον περιτριγυρισμένη από συγγενείς και συναδέλφους της διασώστες μιλάει με καμάρι για την κόρη της που έχασε σε τροχαίο δυστύχημα | Youtube / Calgary Herald

Διασώστρια προσπάθησε να σώσει θύμα τροχαίου – μετά έμαθε ότι ήταν η κόρη της!

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2022, 16:40
Η Τζέιμι Ερικσον περιτριγυρισμένη από συγγενείς και συναδέλφους της διασώστες μιλάει με καμάρι για την κόρη της που έχασε σε τροχαίο δυστύχημα
|Youtube / Calgary Herald

Διασώστρια προσπάθησε να σώσει θύμα τροχαίου – μετά έμαθε ότι ήταν η κόρη της!

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2022, 16:40

Οταν η διασώστρια Τζέιμι Ερικσον κλήθηκε να πάει στον τόπο ενός τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο συνέβη σε έναν παγωμένο αυτοκινητόδρομο της Αλμπέρτα στον Καναδά, βρήκε ένα έφηβο κορίτσι σοβαρά τραυματισμένο. Η έμπειρη διασώστρια κατάλαβε αμέσως ότι τα τραύματά της ήταν πιθανότατα θανατηφόρα. Η κοπέλα ήταν μάλιστα τόσο χτυπημένη που η γυναίκα δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το πρόσωπό της.

Μισή ώρα προσπαθούσε να απεγκλωβίσει το κορίτσι από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο και όταν το κατάφερε έμεινε μαζί του, έως ότου μπορούσε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή σε ένα κοντινό νοσοκομείο, στο Κάλγκαρι.

Η βάρδια της Ερικσον τελείωσε μετά από λίγο και όταν επέστρεψε αποκαμωμένη στο σπίτι της βρήκε αστυνομικούς να την περιμένουν στην πόρτα.

Τα νέα που άκουσε ήταν τραγικά: η 17χρονη που νωρίτερα προσπάθησε να σώσει ήταν η ίδια της η κόρη. Η Μοντάνα δεν είχε απλώς τραυματιστεί, αλλά ήταν εγκεφαλικά νεκρή και από στιγμή σε στιγμή θα την έβγαζαν από το μηχάνημα που την κράτησε για λίγες ώρες στη ζωή, όπως την πληροφόρησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

«Ο άνθρωπος που έβγαλα από το αυτοκίνητο ήταν το σπλάχνο μου. Το μοναχοπαίδι μου, η σάρκα και το αίμα μου, το μικρό μου ”άλλο εγώ”. Η κόρη μου, Μοντάνα», έγραψε σε ανάρτηση που δημοσίευσε στο Facebook. «Αν και είμαι ευγνώμων για τα 17 χρόνια που πέρασα μαζί της, είμαι συντετριμμένη. Εχω λυγίσει. Λείπει ένα κομμάτι μου»…

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην κοινότητα του Eιρντρι, η χαροκαμένη μάνα, πλαισιωμένη από την οικογένεια και τους συναδέλφους της μίλησε για την κόρη της. «Ηταν μαχήτρια και πάλεψε μέχρι την ημέρα που πέθανε και ήταν όμορφη. Ηταν τόσο όμορφη», έλεγε με καμάρι.

Ο Ρίτσαρντ Ριντ, φίλος και συνάδελφός της, «έσπασε» πολλές φορές καθώς περιέγραφε το τροχαίο. Η Μοντάνα επέστρεφε από τη βόλτα με μια φίλη της, η οποία οδηγούσε και το αυτοκίνητο. Για άγνωστο λόγο εκείνη έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό. Η οδηγός κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο. Η Μοντάνα παγιδεύτηκε στα συντρίμμια.

«Ως γονιός και ως ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο πρέπει να σας πω ότι αυτό είναι ένας μεγάλος εφιάλτης που δεν τον χωράει ανθρώπου νους», είπε ο Ριντ.

Η Ερικσον έλεγε συνέχεια ότι ήθελε ο κόσμος να μάθει για την κόρη που είχε χάσει. «Αν ήσουν φίλος της θα ήσουν πολύ τυχερός. Θα σε αγαπούσε και θα σε αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου και θα έκανε τα πάντα για σένα. Ηταν μαχήτρια. Και πάλεψε», είπε.

Η Μοντάνα ήταν κολυμβήτρια, ήθελε να γίνει δικηγόρος και της άρεσε να δίνει. Και το έκανε ακόμη και με τον θάνατό της.

Το τελευταίο της «δώρο» σε όσους είχαν ανάγκη ήταν τα όργανά της. «Δύο από αυτά που δόθηκαν ήταν σωτήρια», είπε η μητέρα της. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που το κοριτσάκι μας ζει μέσα από άλλους και μέσα από αυτήν την τραγωδία έσωσε άλλους ανθρώπους. Ξέρουμε ότι είναι αυτό που θα ήθελε και είμαστε τόσο περήφανοι για αυτήν. Θα μας λείψει πολύ, πάρα πολύ», πρόσθεσε, κάνοντας όλο τον κόσμο να δακρύσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...