159
Μέλη της Επιτροπής των ειδικών σε μία από τις πρώτες διασκέψεις για τον κορονοϊό στο υπουργείο Υγείας | Protagon

Τι λέει το υπουργείο Υγείας για τον «ανασχηματισμό» της Επιτροπής

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 30 Σεπτεμβρίου 2021, 22:59
Μέλη της Επιτροπής των ειδικών σε μία από τις πρώτες διασκέψεις για τον κορονοϊό στο υπουργείο Υγείας
|Protagon

Τι λέει το υπουργείο Υγείας για τον «ανασχηματισμό» της Επιτροπής

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 30 Σεπτεμβρίου 2021, 22:59

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στους κόλπους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, μετά το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το οποίο «κουρεύονται» τα μέλη της Επιτροπής και από 33 θα μείνουν επτά (εδώ).

Ωστόσο, λίγο αργότερα, στελέχη του υπουργείου Υγείας διέψευσαν τις πληροφορίες, τονίζοντας ότι «δεν αλλάζει τίποτε στη σύνθεση και στον αριθμό μελών της Επιτροπής».

Καμία κατάργηση ή αλλαγή δεν σχεδιάζεται σχετικά με την Επιτροπή, αναφέρουν χαρακτηριστικά υψηλόβαθμες πηγές του υπουργείου Yγείας.

Στο μεταξύ, όμως, στους κόλπους των ειδικών επικράτησε αναστάτωση, καθώς τα μέλη της Επιτροπής δήλωναν άγνοια, αφού μέχρι πρότινος τους διαβεβαίωναν ότι δεν θα αλλάξει τίποτε στην Επιτροπή.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και μέλη της Επιτροπής που με ανακούφιση άκουσαν τη φημολογία ότι έρχεται το «κούρεμα», καθώς 19 μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας, παρουσιάζουν έντονη κόπωση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τους τελευταίους μήνες ούτε το ένα τρίτο των μελών δεν συνδέονταν στην ψηφιακή πλατφόρμα για τις τηλεδιασκέψεις, μεταφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο Protagon.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...