146
Ο υπουργός Εξωτερικών με τον εμιρατιανό ομόλογό του στο Αμπου ΝτάμπιSTO | Twitter

Δένδιας στα Εμιράτα: Επιβεβαιώσαμε το κοινό όραμα μας για ειρήνη και σταθερότητα

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 22:45
Ο υπουργός Εξωτερικών με τον εμιρατιανό ομόλογό του στο Αμπου ΝτάμπιSTO
|Twitter

Δένδιας στα Εμιράτα: Επιβεβαιώσαμε το κοινό όραμα μας για ειρήνη και σταθερότητα

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 22:45

Με τον εμιρατινό ομόλογό του, σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, συναντήθηκε την Τρίτη στο Άμπου Ντάμπι, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Επιβεβαιώσαμε το κοινό μας όραμα για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή» τόνισε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας και γνωστοποίησε πως με τον ομόλογό του συζήτησαν για τη διμερή στρατηγική συνεργασία, σε συνέχεια της υπογραφής της Συμφωνίας Συνεργασίας Ελλάδας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς και για τις πρόσφατες εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Κόλπο.

Το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να επισκεφθεί τους νέους χώρους της ελληνικής πρεσβείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Eίναι η τέταρτη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στα Εμιράτα από ανάληψης καθηκόντων του, τον Ιούλιο του 2019, γεγονός που υποδηλώνει τους ιδιαίτερα στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο κρατών, σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Εξαιρετικά συχνές είναι και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ. Δένδια με τον ομόλογό του από τα Εμιράτα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...