277
Aπό τη μανία των μπαχαλάκηδων δεν γλίτωσαν ούτε αυτή τη φορά οι καταστηματάρχες της γύρω περιοχής | INTIMEnews

Δεν πτοούνται: Νέα καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στην Πατησίων [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2018, 10:56
Aπό τη μανία των μπαχαλάκηδων δεν γλίτωσαν ούτε αυτή τη φορά οι καταστηματάρχες της γύρω περιοχής
|INTIMEnews

Δεν πτοούνται: Νέα καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στην Πατησίων [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2018, 10:56

Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας μπορεί να τα έριξε στην αστυνομία και τους επικεφαλής αξιωματικούς της για την αδυναμία να ελεγχθούν οι ομάδες αντιεξουσιαστών που επιδράμουν με ιδιαίτερη μεγάλη συχνότητα τις τελευταίες ημέρες, οι ταραξίες πάντως συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο.

Η νέα καταδρομική επίθεση σημειώθηκε στις 10:30 στην Πατησίων, όταν κουκουλοφόροι βγήκαν από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και κατευθύνθηκαν στα ΕΛΤΑ της περιοχής. Αφού έσπασαν ό,τι πρόλαβαν περιμετρικά του κτιρίου,  «πέρασαν» και από μία τράπεζα και άλλα καταστήματα της περιοχής, προκαλώντας φθορές στις βιτρίνες τους.

upl5a609baf1929c

274707

274671

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνονται καθαρά οι περαστικοί να τρέχουν να σωθούν τη στιγμή της εφόδου των κουκουλοφόρων.

Για μία ακόμη φορά η αστυνομία δεν πρόλαβε να αντιδράσει…

Στην είδηση της νέας καταδρομικής επίθεσης υπήρξε κατεπείγουσα εισαγγελική παρέμβαση. Όπως έγινε γνωστό,  ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

ΝΔ: Αυτά φέρνει η σκανδαλώδης ανοχή της κυβέρνησης σε πάσης φύσεως συλλογικότητες

«Το σημερινό κατάντημα είναι αποτέλεσμα της διαρκούς σκανδαλώδους ανοχής της κυβέρνησης προς τις δήθεν συλλογικότητες με τις οποίες τη συνδέουν εκλεκτικές συγγένειες», παρατήρησε από την πλευρά του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος. «Άλλωστε», συμπλήρωσε, «οι ίδιοι ομολογούν ότι πρόκειται για ‘δικά τους παιδιά’» και  την ανοχή αυτή της  κυβέρνησης εκμεταλλεύονται τώρα και οι συλλογικότητες του αναρχοεξουσιαστικού χώρου.

«Ο κ. Τόσκας, που κατήργησε την ομάδα άμεσης επέμβασης ‘Δέλτα’ κατ’ απαίτηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να εγκαλεί τους αστυνομικούς, ας αναλάβει, επιτέλους, την ευθύνη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...