159
Φωτογραφία Αρχείου | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

«Δεν πληρώνω» στα πρατήρια βενζίνης: Οδηγοί γεμίζουν το ρεζερβουάρ και εξαφανίζονται

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 15:08
Φωτογραφία Αρχείου
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

«Δεν πληρώνω» στα πρατήρια βενζίνης: Οδηγοί γεμίζουν το ρεζερβουάρ και εξαφανίζονται

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 15:08

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που αναφέρουν πως οδηγοί κυρίως στη Θεσσαλονίκη βάζουν βενζίνη και στη συνέχεια φεύγουν από το πρατήριο υγρών καυσίμων χωρίς να πληρώνουν.

Φυσικά, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις οι επιτήδειοι οδηγοί έχουν ζητήσει να τους φουλάρουν το ρεζερβουάρ προτού εξαφανιστούν.

Την ίδια στιγμή, συχνό είναι το φαινόμενο οδηγοί να γεμίζουν το όχημα με βενζίνη και στη συνέχεια να ζητούν να πληρώσουν με κάρτα. Ωστόσο, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Γαβριηλίδης, μέλος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝΒΕΘ), τότε διαπιστώνουν πως δεν έχουν χρήματα στην κάρτα. «Τις περισσότερες φορές επιστρέφουν για να πληρώσουν το χρέος τους» δήλωσε, κάνοντας λόγο για ένα φαινόμενο που δεν είναι τωρινό, ωστόσο, έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, ανέφερε πως παρατηρείται μείωση που ξεπερνάει το 30% στην κατανάλωση καυσίμων στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος, αναφερόμενος σε «φθηνά» πρατήρια υγρών καυσίμων που υπάρχουν στην αγορά δήλωσε πως αποτελούν δέλεαρ για τον καταναλωτή, συνέστησε ωστόσο την προσοχή τους, λέγοντας πως σε σχετικούς ελέγχους κάποια έχουν βρεθεί πως διαθέτουν καύσιμα αμφιβόλου ποιότητας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...