117
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επαναμολύνθηκε από κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στην οικία του στην Αρχιεπισκοπή (Φωτογραφία Αρχείου) | IntimeNews / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ

Δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2022, 19:01
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επαναμολύνθηκε από κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στην οικία του στην Αρχιεπισκοπή (Φωτογραφία Αρχείου)
|IntimeNews / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ

Δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2022, 19:01

Θετικός στην Covid – 19 διαγνώστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Είναι η δεύτερη φορά που ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδας μολύνεται και νοσεί από την Covid-19. Η πρώτη φορά ήταν τον Νοέμβριο του 2020, οπότε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για 12 μέρες, αρχικά σε απλή κλίνη covid και στη συνέχεια σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, έχοντας παρουσιάσει υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, «ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Στην ανακοίνωση «υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου του κορονοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών του».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...