236
O Mπράιαν Μέι επί σκηνής, σε συναυλία των Queen στο Σαν Φρανσίσκο τον Νοέμβριο του 2023 | Miikka Skaffari/Getty Images

Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των Queen υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2024, 17:32
O Mπράιαν Μέι επί σκηνής, σε συναυλία των Queen στο Σαν Φρανσίσκο τον Νοέμβριο του 2023
|Miikka Skaffari/Getty Images

Μπράιαν Μέι: Ο κιθαρίστας των Queen υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2024, 17:32

Ο κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος Queen, Σερ Μπράιαν Μέι, αποκάλυψε ότι πρόσφατα υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, το οποίο τον εμπόδισε να χρησιμοποιεί το αριστερό του χέρι για ένα μικρό διάστημα. Ωστόσο, ο 77χρονος θρύλος της ροκ είπε ότι τώρα είναι καλά και έχει ανακτήσει αρκετή κίνηση ώστε να μπορεί να παίζει ξανά μουσική.

«Τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίξω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών» είπε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του την Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC. «Το αναφέρω γιατί υπήρχε αμφιβολία, καθώς αυτή η μικρή περιπέτεια της υγείας μου συνέβη πριν από περίπου μία εβδομάδα και ήταν ένα ελαφρύ εγκεφαλικό».

Πρόσθεσε ότι εντελώς ξαφνικά δεν είχε «κανέναν έλεγχο» στο αριστερό του χέρι, «γεγονός κάπως τρομακτικό, ομολογουμένως». Επαίνεσε τους γιατρούς στο νοσοκομείο Φρίμλι του Σάρεϊ στην Αγγλία, «όπου πήγα, με τα μπλε φώτα του ασθενοφόρου να αναβοσβήνουν – πολύ συναρπαστικό». Ξεκαθάρισε ότι είναι καλά στην υγεία του και πως κάνει ό,τι του έχουν συστήσει οι γιατροί – «δηλαδή τίποτε απολύτως, απλώς ξεκουράζομαι».

Εξήγησε ότι το περιστατικό τον «γείωσε», προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τις ιατρικές συμβουλές που δέχθηκε «δεν μου επιτρέπεται να βγαίνω έξω, δεν μου επιτρέπεται να οδηγώ, να επιβιβάζομαι σε αεροπλάνο ή να ανεβάζω τους χτύπους της καρδιάς μου πολύ ψηλά».

Ο κιθαρίστας γύρισε το βίντεο σε εξωτερικό χώρο και, ακούγοντας τον ήχο ενός αεροπλάνου από πάνω του, αστειεύτηκε: «Δεν επιτρέπεται να πετούν αεροπλάνα από πάνω μου, γιατί αυτό θα με αγχώσει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...