346
|

Μπογδάνος: Οι δράστες της επίθεσης ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2021, 08:56

Μπογδάνος: Οι δράστες της επίθεσης ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2021, 08:56

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας που έκαναν τη διπλή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, ανήκουν σε έναν συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο», υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του, το βράδυ της Τρίτης, κάνοντας λόγο για αναβάθμιση των απειλών των οποίων γίνεται αποδέκτης τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό προέρχεται από την άκρα αριστερά;» διερωτήθηκε ο κ. Μπογδάνος, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη λακωνική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση, αλλά και την αντίδραση του ΚΚΕ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε 12 λέξεις όλες κι όλες για να καταδικάσει, δυστυχώς σε πολλά εισαγωγικά, τη διπλή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, δεν το έκανε επί της ουσίας», παρατήρησε και παράλληλα άφησε αιχμές και κατά του ΚΚΕ που , όπως είπε, «έβγαλε μια ανακοίνωση ναι μεν αλλά».

«Χτυπήστε αν θέλετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους, αυτό που είδαμε χθες, να προχωρούν σε επιθέσεις στις οικογένειές μας, αναβαθμίζει με πολύ ανησυχητικό τρόπο τις απειλές που εκδηλώνονται όλα αυτά τα χρόνια», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο μιας συντονισμένης και ενορχηστρωμένης επίθεσης, χρόνια τώρα.

 «Δεν είμαι ούτε στην Αντιτρομοκρατική ούτε θα κάνω μαντικές. Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας συγκεκριμένος χώρος από χθες επιδοκιμάζει αυτή την ενέργεια», επέμεινε και αναφέρθηκε σε κάποια ψεύτικα προφίλ στα social media που τον στοχοποιούν.

«Όταν λέω ότι απειλούμαι, χρόνια τώρα, και κάποιοι γελούν, τότε δημιουργείται μια συνθήκη που όταν προειδοποιώ, αυτό το πράγμα υποτιμάται», ανέφερε στις δηλώσεις του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Μπογδάνος, για να συμπληρώσει: «Οι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας, που χθες χτύπησαν στο σπίτι μου, πάντα θα ψάχνουν και θα βρίσκουν τρόπους, τους ενοχλητικούς για αυτούς, όσους εκφράζουμε έναν λόγο που διεκδικεί με σθένος ίσα δικαιώματα, ίσες υποχρεώσεις, ίση αντιμετώπιση από τον νόμο για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες χωρίς καμία διάκριση σε όλους τους χώρους, και πάντα αυτοί οι αλήτες θα ψάχνουν να βρίσκουν τρόπους. Δεν θα μας φοβίσουν δεν θα μας πτοήσουν και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν τα δημοκρατικά αισθήματά μας».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...