403
Η Μπίλι Αϊλις: Νόμιζε ότι ήταν cool να βλέπει πορνό στα 11 της χρόνια | Facebook / Billie Eilish

Μπίλι Αϊλις: «11 ετών έβλεπα πορνό και κατέστρεψα τον εγκέφαλό μου»

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 14:38
Η Μπίλι Αϊλις: Νόμιζε ότι ήταν cool να βλέπει πορνό στα 11 της χρόνια
|Facebook / Billie Eilish

Μπίλι Αϊλις: «11 ετών έβλεπα πορνό και κατέστρεψα τον εγκέφαλό μου»

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 14:38

Λίγο πριν κλείσει τα 20, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Μπίλι Αϊλις μίλησε για τον εθισμό της στην παρακολούθηση πορνογραφίας, ξεκινώντας από την ηλικία των 11 ετών, και για το πώς αυτό της δημιουργησε εφιάλτες και της έκανε κακό όταν άρχισε να βγαίνει ραντεβού, σύμφωνα με άρθρο του Reuters.

Η Αϊλις, η οποία έχει τα 20α γενέθλιά της το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, μίλησε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σόου τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

«Νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Κάποτε, για να είμαι ειλικρινής, έβλεπα πολύ πορνό. Αρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11 ετών», είπε η τραγουδίστρια του «Bad Guy», προσθέτοντας ότι την έκανε να αισθάνεται ότι ήταν cool σαν «ένα από αυτά τα παιδιά».

«Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι υπέφερε από εφιάλτες επειδή κάποιο από το περιεχόμενο που έβλεπε ήταν τόσο βίαιο και υβριστικό.

Η Μπίλι Αϊλις παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο της άρωμα, το «Eilish»

Η Αϊλις, η οποία πήγε σχολείο στο Λος Αντζελες και έχει ήδη επτά βραβεία Grammy, είναι γνωστή για τους συχνά σκοτεινούς στίχους της.

Στη μπαλάντα Male Fantasy, στο δεύτερο άλμπουμ της «Happier Than Ever», τραγουδά για το ότι είναι μόνη στο σπίτι και η πορνογραφία αποσπά την προσοχή της καθώς θυμάται μια διαλυμένη σχέση.

Η Αιλις είπε ότι τώρα είναι θυμωμένη με τον εαυτό της που σκέφτηκε ότι ήταν εντάξει να παρακολουθεί τόσο πολύ πορνό.

«Τις πρώτες φορές που, ξέρετε, έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται ότι με έλκυε», είπε.

Η Αϊλις, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της φορώντας φαρδιά ρούχα για να αποτρέπει τους ανθρώπους να σχολιάζουν το σώμα της, έγινε το νεότερο άτομο στην ιστορία που κέρδισε και τα τέσσερα κορυφαία βραβεία Grammy την ίδια χρονιά στην ηλικία των 18 ετών, φέρνοντας στο σπίτι της τα αγαλματίδια για νέο καλλιτέχνη, άλμπουμ, δίσκο και τραγούδι της χρονιάς, το 2020.

Η τραγουδίστρια είπε ακόμη ότι η φήμη τη δυσκόλεψε να βγαίνει ραντεβού: «Είναι πραγματικά δύσκολο να συναντάς ανθρώπους όταν, ξέρεις, είτε τους τρομάζεις είτε νομίζουν ότι δεν ανήκεις στην κατηγορία τους», σχολίασε.

Στην ίδια συνέντευξη η Αϊλις αποκάλυψε ότι κόλλησε Covid τον Αύγουστο και δεν ήταν καλά για δύο μήνες, και είναι σίγουρη ότι «θα πέθαινε», αν δεν είχε εμβολιαστεί.

«Θέλω να είναι σαφές ότι λόγω του εμβολίου είμαι καλά», είπε. «Νομίζω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί, θα είχα πεθάνει, γιατί ήταν κακό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...