317
Ο τίτλος που «ανέβασε» ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας σε παράφραση εκείνου της επιτυχημένης σειράς του «Ετερος Εγώ» | Facebook

Μπιμπίλας για προφυλάκιση Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια – Δημήτρη λυπάμαι»

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 13:10
Ο τίτλος που «ανέβασε» ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας σε παράφραση εκείνου της επιτυχημένης σειράς του «Ετερος Εγώ»
|Facebook

Μπιμπίλας για προφυλάκιση Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια – Δημήτρη λυπάμαι»

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 13:10

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας –ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, εναντίον του οποίου καταφερόταν ο σκηνοθέτης στο απολογητικό του υπόμνημα– «ανέβασε» ένα «Λυπάμαι Δημήτρη» στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση», αναφερόταν μεταξύ άλλων στο απολογητικό υπόμνημα Λιγνάδη

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή … μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του που συνοδευόταν από την εικόνα του Δημήτρη Λιγνάδη να αποχωρεί με χειροπέδες από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Untitled-1

Η επίθεση Λιγνάδη στο πρόσωπο του κ. Μπιμπίλα και ειδικά ο χαρακτηρισμός «μέτριος ηθοποιός» που χρησιμοποιήθηκε στο απολογητικό υπόμνημα το οποίο υπέβαλε στην ανακρίτρια ο Αλέξης Κούγιας, προκάλεσαν μπαράζ δηλώσεων στήριξης στον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Ανάμεσά τους ξεχώρισε η ανάρτηση του Σωτήρη Τσαφούλια, σκηνοθέτη της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς «Ετερος Εγώ»-

Παραφράζοντας τον τίτλο της σειράς «Ετερος Εγώ – Κάθαρσις», ο κ. Τσαφούλιας έγραψε:  «Μέτριος Εγώ – Κάθαρσις, by Spyros Bibilas», με την ανάρτηση να γίνεται viral μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Και συνεχίζω….

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Tsafoulias Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...