263
Η ώρα της κρίσης έφθασε για τον 34χρονο πιλότο και το μόνο που ελπίζει είναι να αποφύγει τα ισόβια | INTIMEnews

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η ώρα της κρίσης για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2022, 08:40
Η ώρα της κρίσης έφθασε για τον 34χρονο πιλότο και το μόνο που ελπίζει είναι να αποφύγει τα ισόβια
|INTIMEnews

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η ώρα της κρίσης για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2022, 08:40

Με την ετυμηγορία του δικαστηρίου πέφτει σήμερα η αυλαία της υπόθεσης για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς (και της σκυλίτσας της, Ρόξι) από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πριν από έναν χρόνο στα Γλυκά Νερά.

Λίγο μετά το μεσημέρι, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος θα ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου και την ποινή που θα του επιβληθεί για την πράξη του, με την προσδοκία να κριθεί μεν ένοχος για την ανθρωποκτονία, αλλά ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχικής ορμής, συνθήκη που θα μπορούσε να τον απομακρύνει από την ισόβια κάθειρξη.

Τον Αναγνωστόπουλο βαραίνει επίσης ένα ακόμη κακούργημα, για τη θανάτωση της σκυλίτσας Ρόξι, με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τα 10 έτη κάθειρξης.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση επί της ποινής για τον 34χρονο αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το απόγευμα ή το βράδυ.

Στο δικαστήριο δεν θέλησαν να βρεθούν ούτε οι γονείς του θύματος ούτε όμως και οι γονείς του ίδιου του κατηγορούμενου, οι οποίοι έχουν ρίξει το βάρος τους στη συχνή επικοινωνία με τη μικρή εγγονή τους, την επιμέλεια της οποίας έχουν οι γονείς της Καρολάιν.

Η οικογένεια της Καρολάιν παρίσταται στο δικαστήριο διά του συνηγόρου της. Η μητέρα της 20χρονης, όπως κατέθεσε φίλη της, δεν θέλησε να βρεθεί απέναντι στον άνθρωπο που σκότωσε την κόρη της και εν συνεχεία έκλαιγε και πενθούσε την απώλεια μαζί της. Είναι οργισμένη και θέλησε να μην επιβαρύνει την ψυχική της κατάσταση, καθώς δεν θέλει να επηρεαστεί και η εγγονή της από τον πόνο και τον θυμό που νιώθει για τον γαμπρό της, που σύμφωνα με την κατάθεση της φίλης της, «την έβαλε να πληρώσει το φέρετρο της Καρολάιν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...