319
Δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει του διασώστες του ΕΚΑΒ ο πατέρας του 14χρονου | φωτ. αρχείου

«Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο;» – εκτός κινδύνου ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Νέα Πεντέλη

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2019, 12:02
Δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει του διασώστες του ΕΚΑΒ ο πατέρας του 14χρονου
|φωτ. αρχείου

«Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο;» – εκτός κινδύνου ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Νέα Πεντέλη

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2019, 12:02

Διέφυγε τον κίνδυνο ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ είχε μόλις αποβιβαστεί από λεωφορείο της γραμμής. Η 27χρονη οδηγός του ΙΧ που χτύπησε τον νεαρό, τον εγκατέλειψε στο σημείο του τροχαίου, για να παραδοθεί λίγη ώρα αργότερα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24», o πατέρας του παιδιού περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν βγήκε ο γιος του από τη μηχανική υποστηριξη.

«Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο;» ήταν τα πρώτα λόγια του 14χρονου, με τον πατέρα του να ευχαριστεί διασώστες και γιατρούς «που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί του στη ζωή».

«Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό, μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος.

Ανατριχιαστική είναι και η περιγραφή του οδηγού του λεωφορείου που είδε τον 14χρονο να εκσφενδονίζεται από το ΙΧ που οδηγούσε η 27χρονη.

«Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο  ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο οδηγός του αστικού λεωφορείου.

Όπως είπε, ο 14χρονος πήγε να διασχίσει τον δρόμο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει η 27χρονη που επιχειρούσε να προσπεράσει το λεωφορείο.

Καθοριστική ήταν η παρουσία δύο γιατρών που περνούσαν τυχαία εκείνη την στιγμή από το σημείο του τροχαίου. «Του πέρασαν τον φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί», ανέφερε στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο οδηγός του λεωφορείου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...