181
Μια γυναίκα αφήνει λουλούδια σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο για τα θύματα της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο Crocus στην περιοχή της Μόσχας. | REUTERS/Maxim Shemetov

Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκης: «Αποτροπιασμός» για το μακελειό στη Μόσχα

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2024, 13:45
Μια γυναίκα αφήνει λουλούδια σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο για τα θύματα της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο Crocus στην περιοχή της Μόσχας.
|REUTERS/Maxim Shemetov

Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκης: «Αποτροπιασμός» για το μακελειό στη Μόσχα

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2024, 13:45

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με δήλωσή της  καταδικάζει την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα σημειώνοντας:

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου και καταδικάζω απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση εναντίον πολιτών στη Μόσχα. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Στο ίδιο πνεύμα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταδίκασε την επίθεση, τονίζοντας πως η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στις οικογένειες των θυμάτων και το ρωσικό λαό.

«Η κυβέρνηση και όλοι οι Eλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών», αναφέρει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Oπως σταθερά αντιστεκόμαστε στην επιθετικότητα και στον αυταρχισμό κρατών και ηγετών, έτσι μένουμε απέναντι και στην ωμή βία η οποία εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές. Είμαστε με την ελευθερία, τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Και η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του», επισημαίνει ο Πρωθυπουργός.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...