214
|

Απόψε στις 22:00 η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 6,3 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2024, 15:31

Απόψε στις 22:00 η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 6,3 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2024, 15:31

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ ξεκίνησε. Μετά από 21 συνεχόμενα τζακ ποτ, οι παίκτες διεκδικούν τουλάχιστον 6,3 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία καθώς και από 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

Το opaponline.gr και η εφαρμογή Opaponline App δίνουν σε όλους την ευκαιρία να καταθέτουν διαδικτυακά τα δελτία τους, από όπου κι αν βρίσκονται, με μόλις λίγα κλικ.

Μάλιστα, για τους νέους παίκτες υπάρχει διαθέσιμη και μια μοναδική προσφορά γνωριμίας* για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με το TZOKER Group Play αυξάνονται οι πιθανότητες των παικτών να κερδίσουν

Στο opaponline.gr οι διαδικτυακοί παίκτες έχουν επιπλέον την ευκαιρία να αγοράσουν συμμετοχές σε ομαδικά δελτία και να μοιραστούν το κόστος και τα κέρδη.

Με τα ομαδικά δελτία, τα οποία έχουν συμπληρωμένους περισσότερους από 5 αριθμούς καθώς και όλα τα νούμερα ΤΖΟΚΕΡ, αυξάνονται οι πιθανότητες των παικτών να κερδίσουν, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται ότι οι παίκτες θα πετύχουν σίγουρα τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ.

Η κλήρωση για τα 6,3 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας και μέσω διαδικτύου στο opaponline.gr ολοκληρώνεται μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...