281
Λογικά, η Μελάνια Τραμπ πρέπει να ανυπομονεί να τελειώσει ο εφιάλτης της στον Λευκό Οίκο | EPA/CHRIS KLEPONIS / POOL

«Αποκαρδιωμένη» από τη βία στο Καπιτώλιο η Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2021, 16:13
Λογικά, η Μελάνια Τραμπ πρέπει να ανυπομονεί να τελειώσει ο εφιάλτης της στον Λευκό Οίκο
|EPA/CHRIS KLEPONIS / POOL

«Αποκαρδιωμένη» από τη βία στο Καπιτώλιο η Μελάνια Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2021, 16:13

Απογοητευμένη και αποκαρδιωμένη για τη βίαιη εισβολή οπαδών του συζύγου της στο Καπιτώλιο, δηλώνει η Μελάνια Τραμπ σε κείμενό της που δημοσιεύθηκε σε blog του Λευκού Οίκου, τη Δευτέρα.

«Είμαι απογοητευμένη και αποκαρδιωμένη από όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα. Βρίσκω ντροπιαστικό ότι τα τραγικά αυτά γεγονότα συνοδεύθηκαν από αισχρά κουτσομπολιά, απροκάλυπτες προσωπικές επιθέσεις και παραπλανητικές κατηγορίες εναντίον του προσώπου μου, από ανθρώπους που θέλουν να αυτοπροβληθούν και έχουν τη δική τους ατζέντα», γράφει η Μελάνια Τραμπ χωρίς να διευκρινίσει σε ποιους αναφέρεται.

Την περασμένη εβδομάδα, η άλλοτε καλή της φίλη, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, που αργότερα αποπέμφθηκε από τον Λευκό Οίκο και κυκλοφόρησε ένα βιβλίο εναντίον της Πρώτης Κυρίας, κατηγόρησε την Τραμπ ότι είναι «συνένοχη για την καταστροφή της Αμερικής».

Η φιλία τους χάλασε όταν η Γουόλκοφ, που είχε συμμετάσχει στη διοργάνωση των εορτασμών για την ορκωμοσία του Τραμπ, το 2017, κατηγορήθηκε για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος. Η Γουόλκοφ θεώρησε ότι η Μελάνια δεν την υπερασπίστηκε. Το κόστος των εκδηλώσεων και η πηγή των χρημάτων αποτελούν αντικείμενο έρευνας από τις ομοσπονδιακές αρχές και το Κογκρέσο.

«Αυτή η περίοδος είναι αποκλειστικά για την επούλωση των πληγών της χώρας και των πολιτών της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για προσωπικό όφελος. Το έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με πολιτισμένο τρόπο. Να είστε σίγουροι ότι καταδικάζω απόλυτα τη βία, στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», πρόσθεσε η Τραμπ.

Η ίδια παρότρυνε τους πολίτες να μην καταφεύγουν στη βία, να μην κρίνουν τους ανθρώπους από το χρώμα του δέρματός τους, ούτε να χρησιμοποιούν τις ιδεολογικές τους διαφορές ως βάση για τη χρήση βίας. Στο κείμενό της, δεν αναφέρθηκε στον σύζυγό της και τον ρόλο του στην εισβολή του όχλου στο Καπιτώλιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...