248
Ο Στίβεν Σιγκάλ μιλά στην εκδήλωση του κόμματος Just Russia, στη Μόσχα, το Σάββατο | Press service of the "A Just Russia - For Truth" party/Handout via REUTERS

Από το Χόλιγουντ στο Κρεμλίνο: Ο Στίβεν Σιγκάλ μέλος ρωσικού κόμματος που στηρίζει τον Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2021, 12:23
Ο Στίβεν Σιγκάλ μιλά στην εκδήλωση του κόμματος Just Russia, στη Μόσχα, το Σάββατο
|Press service of the "A Just Russia - For Truth" party/Handout via REUTERS

Από το Χόλιγουντ στο Κρεμλίνο: Ο Στίβεν Σιγκάλ μέλος ρωσικού κόμματος που στηρίζει τον Πούτιν

Protagon Team Protagon Team 31 Μαΐου 2021, 12:23

Ο χολιγουντιανός σταρ Στίβεν Σιγκάλ, που δηλώνει θαυμαστής του Βλαντίμιρ Πούτιν, έγινε μέλος του κόμματος Just Russia (Μόνο η Ρωσία), που υποστηρίζει τον ρώσο πρόεδρο.

Ο Σιγκάλ παρέλαβε χθες την κάρτα μέλους της συμμαχίας Just Russia-Patriots-For Truth (Μόνο η Ρωσία-Πατριώτες-Για την αλήθεια), όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα. Η συμμαχία ιδρύθηκε νωρίτερα φέτος, όταν τρία κόμματα, που υποστηρίζουν όλα τον Πούτιν, ενώθηκαν σε ένα.

Ο σταρ ταινιών δράσης, στον οποίο ο Πούτιν, λάτρης των πολεμικών τεχνών, έδωσε τη ρωσική υπηκοότητα από το 2016, πρότεινε στην ομιλία του την επιβολή αυστηρών ποινών σε επιχειρήσεις που καταστρέφουν το περιβάλλον.

«Αφού δεν μπορούμε να συλλαμβάνουμε ανθρώπους, όταν απλά τους επιβάλουμε πρόστιμα, πιθανόν βγάζουν περισσότερα χρήματα από την παραγωγή προϊόντων που ρυπαίνουν το περιβάλλον», επισήμανε.

Το κόμμα σχεδιάζει να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Στη χθεσινή εκδήλωση, ο Σιγκάλ φωτογραφήθηκε μαζί με έναν από τους ηγέτες του κόμματος, του συγγραφέα Ζακάρ Πριλέπιν, ο οποίος εντάχθηκε στον στρατό φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία και έχει ηγηθεί μάχιμης μονάδας, σε μία σύρραξη, όπου έχουν σκοτωθεί 14.000 άνθρωποι σε επτά χρόνια.

Σύμφωνα με τον Guardian, το 2018, το Κρεμλίνο ζήτησε από τον Σιγκάλ να μεσολαβήσει για να βελτιωθούν οι ανθρωπιστικές σχέσεις της Μόσχας με την Ουάσινγκτον.

Τον Μάιο, ο Σιγκάλ επισκέφθηκε τον Νικολάς Μαδούρο, στη Βενεζουέλα, ως απεσταλμένος της Ρωσίας και του χάρισε ένα σπαθί Σαμουράι.

Ο Στίβεν Σιγκάλ παραδίδει ένα σπαθί Σαμουράι στον Νικολάς Μαδούρο (Miraflores Palace/Zurimar Campos/Handout via REUTERS)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...