282
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά την παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Απάντηση Κυμπουρόπουλου στον Πολάκη: «Πέρασα από επιτροπή και αξιολογήθηκα»

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 12:56
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά την παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Απάντηση Κυμπουρόπουλου στον Πολάκη: «Πέρασα από επιτροπή και αξιολογήθηκα»

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 12:56

Την απάντησή του στην επίθεση του Παύλου Πολάκη έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος, επισημαίνοντας ότι πέρασε από επιτροπή και αξιολογήθηκε πριν ενταχθεί στο ΕΣΥ.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Κυμπουρόπουλος τόνισε πως βρίσκεται στη θέση που κατέχει (Επιμελητής Β’ στο ΕΣΥ) μετά από μια διαδικασία υπό κρίση.

Πρόσθεσε ότι έχει αξιολογηθεί και διορίστηκε μετά από 7 μήνες.

Χαρακτήρισε «μικρότητα» να δημοσιευτεί το ΦΕΚ με τον διορισμό του (όπως έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας) και εξήγησε ότι «ακολούθησα μια νόμιμη διαδικασία που υπήρχε κρίση, αξιολόγηση και σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι εγώ βρίσκομαι κάτω από μια διαδικασία υπό κρίση.

» Δεν είμαι μόνιμος επιμελητής, για πέντε χρόνια κρίνομαι για το αν η εργασία μου μπορεί να ανταποκριθεί στις λειτουργίες ενός νοσοκομείου, άρα έχω περάσει από μια επιτροπή, η επιτροπή με αξιολόγησε πέρασα από μια διαδικασία 7-8 μηνών μέχρι να γίνει ο διορισμός μου. Δεν είναι μια μέρα σηκώθηκε ένα τηλέφωνο, χρησιμοποίησα ένα νόμο και την επόμενη μέρα μπήκα».

Είπε ακόμη ότι υπάρχουν απόψεις πολιτών που κατανοούν την προσπάθεια που έχει κάνει ένας άνθρωπος με αναπηρία να φτάσει και να κρατήσει μια θέση, λέγοντας ότι στη διαδικασία αυτή υπάρχει πριν, η διάρκεια και το μετά.

Αλλά ακόμη εξέφρασε την λύπη του γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, που μιλούσε για ανθρώπινα δικαιώματα, δεν τα υπερασπίστηκε. Πρόσθεσε ότι είναι δικαίωμα των ανθρώπων με αναπηρία να κινούνται στον χώρο που θέλουν και όποτε θέλουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...