285
Ο υπουργός Μεταφορών κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στις 9/4 | ΙΝΤΙΜΕnews

Απάντηση Καραμανλή σε ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπολίτευση μιζέριας και για τα λεωφορεία

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2021, 11:36
Ο υπουργός Μεταφορών κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στις 9/4
|ΙΝΤΙΜΕnews

Απάντηση Καραμανλή σε ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπολίτευση μιζέριας και για τα λεωφορεία

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2021, 11:36

Στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τα 40 λεωφορεία με leasing, που εντάχθηκαν στον στόλο της ΟΣΥ, απάντησε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

«Κανένα από τα οχήματα που βρίσκονται στο αμαξοστάσιο της Πέτρου Ράλλη δεν βγήκε στον δρόμο για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό. Συνολικά, από όλα τα αμαξοστάσια, μόνο τα μισά από τα νοικιασμένα λεωφορεία βγήκαν για δρομολόγια», ισχυρίστηκε από το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ ΑΕ στην Πέτρου Ράλλη ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Παππάς, τα εν λόγω λεωφορεία δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας εν μέσω πανδημίας, καθώς έχουν ελάχιστα παράθυρα, ενώ είναι ακατάλληλα για χρήση από ΑμεΑ.

«Ας λέει ό,τι θέλει ο κ. Παππάς», τα 37 από τα 40 λεωφορεία βγήκαν στους δρόμους, απάντησε ο Κώστας Καραμανλής.

«Δεν είναι έτσι και κατανοώ το προσωπικό αδιέξοδο του κ. Παππά. Μετά από δέκα χρόνια, πρώτη φορά έχουμε νέα λεωφορεία. Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους. Δεν υπάρχουν ζητήματα με βλάβες. Έχουν αρχίσει οι παραδόσεις τους. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούν 1.500 λεωφορεία. Θα γίνει και νέος διαγωνισμός για λεωφορεία. Έχουμε κάνει συγκεκριμένα βήματα. Ας λέει ότι θέλει ο κ. Παππάς. Έχουμε μια αντιπολίτευση που επενδύει στο ψέμα. Από τα 40 λεωφορεία κυκλοφόρησαν τα 37 στους δρόμους. Μπήκαν στα επιβαρυμένα δρομολόγια», υπογράμμισε στην απάντησή του ο υπουργός Μεταφορών.

Οσο για το… βιβλίο βλαβών, το οποίο ανάρτησε στο Τwitter ο Νίκος Παππάς (φωτογραφία πάνω), για να «αποδείξει» ότι εννέα λεωφορεία έχουν βλάβες, ο κ. Καραμανλής είπε:

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι τού κατεβαίνει στον εγκέφαλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, το μόνο που έκανε ήταν να αυξήσει την τιμή στα εισιτήρια. Δέχομαι την κριτική, αλλά αυτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορώ να την ακούσω, γιατί είναι αντιπολίτευση μιζέριας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...