224
Φωτογραφία από παλαιότερη πολυπληθή συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Πάτρα | YouTube

Αντιπρόεδρος ΠΙΣ: Αυτό βιώνουμε καθημερινά από τους αντιεμβολιαστές – μας λένε δολοφόνους

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2021, 09:10
Φωτογραφία από παλαιότερη πολυπληθή συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Πάτρα
|YouTube

Αντιπρόεδρος ΠΙΣ: Αυτό βιώνουμε καθημερινά από τους αντιεμβολιαστές – μας λένε δολοφόνους

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2021, 09:10

Τις απειλές και τις προσβολές που δέχονται σε καθημερινή βάση οι γιατροί από πάσης φύσεως αρνητές – αντιεμβολιαστές περιέγραψε η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αννα Μαστοράκου, με αφορμή την επεισοδιακή «υποδοχή» της από ομάδα αντιεμβολιαστών σε ημερίδα που διοργανώθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών.

Οπως διηγήθηκε στην κάμερα του Μega υπάλληλος του ξενοδοχείου όπου φιλοξενήθηκε η ημερίδα, την ειδοποίησε ότι την περιμένουν στην είσοδο αντιεμβολιαστές για να της επιδώσουν ψήφισμα.

Η κυρία Μαστοράκου κατέβηκε στην είσοδο μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη, όπου αντίκρισαν 15 με 20 άτομα.

Κατά δήλωσή της, οι αντιεμβολιαστές περίμεναν προσωπικά την ίδια.

«Ηθελαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Τους είπα ότι αρμοδίως θα το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο. Ζήτησα να με αφήσουν να περάσω, με κράτησαν από το μανίκι και ο ψυχίατρος με είπε δολοφόνο και ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους. Η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι έτσι βλέπουν όλους τους γιατρούς, ότι δολοφονούν τους πολίτες», περιέγραψε η κυρία Μαστοράκου.

Εκείνη αρνήθηκε να παραλάβει το ψήφισμα, ενώ οι ταραξίες αποχώρησαν χωρίς να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις, καθώς η αντιπρόεδρος του ΠΙΣ δεν προέβη σε μηνύσεις για το επεισόδιο.


«Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία», υπογράμμισε η Αννα Μαστοράκου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...